Apoteka Janković
Korpa

Escajg

Escajg
Brend: CANPOL
Canpol baby se za hranjenje Cat 4-401- Činija, tanjir, šolja, kašičica i viljuškica šarenih dezena razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka.- Za decu uzrasta od 12m+.- BPA Free.- Zapremina činije: 270ml.- Zapremina šolje: 170ml.- Dizajn seta će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom obro..
1.424,03 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby set zaa hranjenje Dog 4-401 - Činija, tanjir, šolja, kašičica i viljuškica šarenih dezena razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka.- Za decu uzrasta od 12m+.- BPA Free.- Zapremina činije: 270ml.- Zapremina šolje: 170ml.- Dizajn seta će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom o..
1.424,03 RSD
Brend: ELFI
- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Napravljene od otporne BPA free plastike (polipropilen).- Dve kašike u setu.- Dugačke drške za lakše hranjenje.- Praktične, lake za održavanje.- Preporučeni uzrast: 3 m +.- Pre prve upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom dobro oprati i isprati kašike. P..
281,74 RSD
Brend: ELFI
Elfi set silikonskih kašika 2/1- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Napravljene od otporne plastike (polipropilen) i silikona, sigurnih, BPA free materijala.- Dve kašike u setu.- Dugačke drške za lakše hranjenje.- Praktične, lake za održavanje.- Preporučeni uzrast: 4 m+.- Pre prve upotrebe m..
381,02 RSD
Brend: ELFI
Elfi termoosetljive kašike 3/1 pomažu svima koji hrane bebu tako što upozoravaju na nepodobnu temperaturu bebine hrane.- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Tri kašike u setu.- Napravljene od otporne, specijalne BPA free plastike (polipropilen) koja menja boju pri kontaktu sa vrelom/vrućom hr..
351,62 RSD
Brend: NUK
NUK kašika za hranjenje.Neklizajuća drška sa ispupčenjimaDugačka savitljiva ručica koja omogućava da se posegne do dna tegle.Uzrast: 6+ meseciPakovanje: 1 komMaterijal: Plastika..
388,65 RSD
Brend: NUK
NUK mini pribor za jelo.Savršen za decu zbog svojih malih dimenzija, ergonomski oblikovane neklizajuće drške sa ispupčenjima koje dodatno stimulišu čulo dodira. Zaobljene ivice i zubci za maksimalnu sigurnost.Uzrast: 8+ meseciPakovanje: 1 komMaterijal: Plastika..
374,93 RSD
Brend: NUK
NUK mekana kašika za hranjenje.Idealna za nežni prelaz od sisanja na ishranu kašikom.Slim line oblik pogodan za male bebe.Neklizajuća drška.Dugačka savitljiva ručica koja omogućava da se posegne do dna tegle.Uzrast: 4+ meseciPakovanje: 1 komMaterijal: Silikon..
632,50 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)