Apoteka Janković
Korpa

Escajg

Escajg
Brend: CANPOL
Canpol baby se za hranjenje Cat 4-401- Činija, tanjir, šolja, kašičica i viljuškica šarenih dezena razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka.- Za decu uzrasta od 12m+.- BPA Free.- Zapremina činije: 270ml.- Zapremina šolje: 170ml.- Dizajn seta će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom obro..
1.529,72 RSD
Brend: CANPOL
Canpol baby set zaa hranjenje Dog 4-401 - Činija, tanjir, šolja, kašičica i viljuškica šarenih dezena razveseliće vašeg mališana i držati mu pažnju tokom obroka.- Za decu uzrasta od 12m+.- BPA Free.- Zapremina činije: 270ml.- Zapremina šolje: 170ml.- Dizajn seta će zaokupiti pažnju vaše bebe tokom o..
1.300,26 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns kašike za hranjenje - ŽUTA i ZELENA* Dr Browns kašike dolaze dve u pakovanju jarkih boja. Namenjene su bebama uzrasta 4m+. Izrađene su od veoma kvalitetnog materijala. Omogućiće da Vaše dete uživa svakodnevno u svojim obrocima.Proizvođač: Handi Craft Company, SADUvoznik: Lena Baby Group do..
453,60 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns set kašika i viljuška* Dr Browns set koji se sastoji od jedne kašike i jedne viljuške u kombinaciji plave i bele boje namenjene bebama uzrasta 12m+.Proizvođač: Handi Craft Company, SADUvoznik: Lena Baby Group doo, BeogradZemlja porekla: Kina..
557,28 RSD
Brend: Dr Browns
Dr Browns set kašika za hranjenje, 6 kašika* Dr Browns kašike dolaze u pakovanju od 6 kašika jarkih boja. Namenjene su bebama starosti 4m+. Izrađene su od veoma kvalitetnog materijala. Omogućiće da Vaše dete uživa svakodnevno u svojim obrocima. U pakovanju se nalaze dve žute, zelena, dve ljubičaste ..
881,28 RSD
Brend: ELFI
- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Napravljene od otporne BPA free plastike (polipropilen).- Dve kašike u setu.- Dugačke drške za lakše hranjenje.- Praktične, lake za održavanje.- Preporučeni uzrast: 3 m +.- Pre prve upotrebe mlakom vodom i blagim sredstvom dobro oprati i isprati kašike. P..
321,98 RSD
Brend: ELFI
Elfi set kašika 5/1 ELFI PLASTIČNE KAŠIČICE iz ovog seta donose radost bebi! Zato što bebe vole sve što je šareno, ali i  zato što imaju super oble ivice, nežne za bebine desni.Veseo dizajn garantuje da će hteti da ima bar dve u svojim ručicama, dok je hraniš sa trećom!ELFI SET KAŠIKA je escajg..
471,75 RSD
Brend: ELFI
Elfi set silikonskih kašika 2/1- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Napravljene od otporne plastike (polipropilen) i silikona, sigurnih, BPA free materijala.- Dve kašike u setu.- Dugačke drške za lakše hranjenje.- Praktične, lake za održavanje.- Preporučeni uzrast: 4 m+.- Pre prve upotrebe m..
435,45 RSD
Brend: ELFI
Elfi silikonska kašika RK31 * Odličan izbor za prve čvrste obroke vaše bebe, Elfi silikonsku kašiku odlikuju sledeće osobine:- meke i zaobljene ivice cele površine kašičice,- napravljena od otporne plastike (polipropilen) i silikona, sigurnih, BPA free materijala;- dugačka drška za lakše hranjenje;-..
309,50 RSD
Brend: ELFI
Elfi termoosetljive kašike 3/1 pomažu svima koji hrane bebu tako što upozoravaju na nepodobnu temperaturu bebine hrane.- Meke i zaobljene ivice i površine kašika.- Tri kašike u setu.- Napravljene od otporne, specijalne BPA free plastike (polipropilen) koja menja boju pri kontaktu sa vrelom/vrućom hr..
401,86 RSD
Brend: NUK
NUK kašika za hranjenje.Neklizajuća drška sa ispupčenjimaDugačka savitljiva ručica koja omogućava da se posegne do dna tegle.Uzrast: 6+ meseciPakovanje: 1 komMaterijal: Plastika..
574,79 RSD
Brend: NUK
NUK mini pribor za jelo.Savršen za decu zbog svojih malih dimenzija, ergonomski oblikovane neklizajuće drške sa ispupčenjima koje dodatno stimulišu čulo dodira. Zaobljene ivice i zubci za maksimalnu sigurnost.Uzrast: 8+ meseciPakovanje: 1 komMaterijal: Plastika..
390,17 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)