Apoteka Janković
Korpa

Hipp

Hipp
Brend: HIPP
Hipp 1 Organic Combiotic 1  je namenjeno bebama uzrata do 6 meseci. * Unapređena formula, sadrži METAFOLIN®, aktivni oblik folata koji je prirodno prisutan u majčinom mleku.* Od ugljenih hidrata sadrži samo laktozu.* Važna dijetalna vlakna (GOS) iz laktoze.* Prirodni probiotik - prirodna Lactob..
2.058,21 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica banana i breskva u jabuci  za uzrast 4m+Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje.Bez konzervansa i veštačkih boja. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Sastav: Voće 100..
267,03 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica banana i kajsija za uzrast 4m+Bez dodatog šećera (sadrži prirodno prisutne šećere), ne sadrži gluten.Sastav: Voće*80% (banane* 50%, kajsije* 30%), voda, pirinčani skrob, antioksidant askorbinska kiselina.Pakovanje: 125g..
191,26 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica bebi jabuka za uzrast 4m+Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima) i bez dodatka sredstava za zgrušnjavanje.Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Sastav: Jabuka 100%Pakovanje: 125g..
199,59 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica blaga voće i žitarice za uzrast 6m+Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje.Bez dodatka veštačkih boja i konzervansa (u skladu sa zakonom), pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i uk..
287,93 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica bundeva sa jabukom za uzrast 4m+Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje.Bez konzervansa i veštačkih boja. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusaSastav: Bundeva 54%, jabuke 24..
197,92 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica ćuretina sa pire krompirom i kukuruzom za uzrast 5m+Bez dodatka soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari.Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ..
259,04 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica ćuretina sa pirinčem i šargarepom za uzrast 8m+Sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, bez dodatka soli, bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene u..
289,00 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica ćuretina sa povrćem za uzrast 12m+Sa sitnim komadićima – kako bi bebe naučile da žvaću, sa smanjenim sadržajem soli. Bez dodatka aroma i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene ulj..
276,97 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica jabuka i banana sa keksom za uzrast 4m+Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima), bez dodatka aroma i sredstava za zgrušnjavanje. Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa. Nizak nivo alergena.Sastav: Voće 75% (jabuke 50%, banane 25%,sok od limu..
278,64 RSD
Brend: HIPP
Hipp kašica jagnjetina sa šargarepom i krompirom za uzrast 4m+Bez dodatka soli, bez konzervansa i veštačkih boja. Sastojci pažljivo kuvani na pari. Sa Omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice, važnih za razvoj moždanih i nervnih ćelija. Bogat beta-karotenom (provitamin vitamin..
263,47 RSD
Hipp kašica kajsija za uzrast 4m+Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje, bez konzervansa i veštačkih boja.Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa.Sastav: Kajsije 46%,voda, šećer, griz od pirinča, skrob od pirinča, L-askorbinska kiselina (izvor vitamina..
275,88 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)