Apoteka Janković
Korpa

Cucle

Cucle
AVENT CUCLA CLASSIC SILIKONSKA 0M+ 1 OTVOR 0825
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 0M+ 1 otvor je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 0-6 meseci.- Prikladna za novorođenčad i decu koja se doje.- Mleko teče brzinom koju odabere beba, či..
333,76 RSD
AVENT CUCLA CLASSIC SILIKONSKA 1M+ 2 OTVORA 0856
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -50 %
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 1m+ 2 otvora je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 1-6 meseci. - 2 otvora.- Spor protok. Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejeda..
364,91 RSD 729,81 RSD
AVENT CUCLA CLASSIC SILIKONSKA 3M+ 3 OTVORA 0887
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 3m+ sa tri otvora srednjeg protoka je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 3-6meseci.- Srednji protok sa 3 otvora.- Mleko teče brinom koju odabere beba, ..
792,12 RSD
AVENT CUCLA CLASSIC SILIKONSKA 6M+ 4 OTVORA 0917
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 6m+ 4 otvora je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 6m+.- Brz protok sa 4 otvora.- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i v..
792,11 RSD
AVENT CUCLA CLASSIC SILIKONSKA 6M+ Y-REZ ZA KAŠASTI OBROK 4491
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -50 %
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 6m+ Y-rez za kašasti obrok je cucla sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 6m+.- Otvor - prorez - Za gustu hra..
396,06 RSD 792,11 RSD
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE BRZ PROTOK 6M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Natural response brz protok 6m+ - Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu. * Philips Avent cucla z..
990,14 RSD
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SPOR PROTOK 0M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Natural response spor protok 0m+ - Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.* Philips Avent cucla z..
990,14 RSD
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SPOR PROTOK 1M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Natural response spor protok 1m+ - Cucla za prirodnim odgovorom na sisanje pušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu. * Philips Avent cucla za spor protok sa t..
990,14 RSD
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SREDNJI PROTOK 3M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Natural response srednji protok 3m+ - Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.* Philips Avent cucl..
990,14 RSD
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE Y-REZ 6M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: AVENT
Avent cucla Natural response Y-rez 6m+ - Natural Response cucla za prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.- Cucla poseduje jedinstveni ..
990,14 RSD
AVENT CUCLA NATURAL SILIKONSKA 1M+SPOR PROTOK 3907
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -50 %
Brend: AVENT
Avent cucla Natural silikonska 1m+ spor protok sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Za decu uzrasta od 1 do 6 meseci. - Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude..
442,79 RSD 885,57 RSD
AVENT CUCLA SILIKONSKA 0M+ 1 OTVOR + ANTI-COLIC
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -50 %
Brend: AVENT
Avent cucla silikonska 0m+ 1 otvor + Anti-colic je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA- Za uzrast 0-6m- Prikladna za novorođenčad i decu koja se doje- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se..
396,06 RSD 792,11 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 32 (3 strana)