Apoteka Janković
Korpa

AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SPOR PROTOK 0M+

AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SPOR PROTOK 0M+
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
AVENT CUCLA NATURAL RESPONSE SPOR PROTOK 0M+

Avent cucla Natural response spor protok 0m+ - Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje otpušta mleko samo dok beba aktivno pije. Bebe mogu da piju, gutaju i dišu prema sopstvenom ritmu, kao na dojci. Sve to olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu.

* Philips Avent cucla za spor protok sa dva otvora (0m+)

- Cucla pušta mleko samo dok beba aktivno pije - Natural Response cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje je usklađena sa prirodnim ritmom hranjenja bebe, što olakšava kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Cucla poseduje jedinstveni otvor preko kojeg mleko izlazi samo dok ga beba aktivno pije. Dakle, kada beba prestane, da bi progutala mleko i udahnula vazduh, i mleko prestaje da izlazi.

- Napravljena tako da smanjuje grčeve i neprijatnosti - Ventil za sprečavanje grčeva napravljen je tako da sprečava da vazduh ulazi u bebin stomak tokom hranjenja, kako bi smanjio grčeve i neprijatnost.

- Prirodno hvatanje pomoću cucle u obliku dojke - Dizajn široke, mekane i savitljive cucle je takav da imitira oblik i osećaj dojke, što bebi pomaže da uhvati cuclu i da se hrani uz prijatan osećaj.

- Dizajnom cucle za pijenje sprečava se prosipanje i rasipanje mleka - Dizajn otvora na cucli je takav da pušta mleko samo dok se beba hrani. Na taj način možete pouzdano da izbegnete prosipanje mleka kod kuće ili u pokretu.

- Cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje i flašica ne sadrže bisfenol A - Philips Avent Natural flašice i cucle napravljene su od materijala koji ne sadrži bisfenol A.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
990,14 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 72643
Tagovi: avent , cucla , natural , response , spor , protok , 0m+ , cucle