Apoteka Janković
Korpa

Kozmetika za telo

Kozmetika za telo
Brend: MUSTELA
MUSTELA KREMA PROTIV STRIJA - Sprečava pojavu strija i pomaže da se ublaže novonastale strije.Delovanje:-Avokado peptidi – pomažu da se ublaži osećaj zategnutosti, pojača elastičnost kože i postigne osećaj mekoće i ugodnosti-Galaktoarabinan – patentirani sastojak za negu strija dobijen iz drveta ari..
3.142,80 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA SERUM ZA KOREKCIJU STRIJA - Pomaže u smanjivanju sveže nastalih strija. Delovanje: Posebno formulisan za trudnice i dojilje, serum za korekciju strija smanjuje pojavu strija zahvaljujući  jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla. Nači..
3.004,99 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA SERUM ZA ZATEZANJE GRUDI - Efekat toniranja i učvršćivanja.Delovanje: Posebno formulisan za grudi (dojke, vrat i liniju vrata) kod trudnica i porodilja, serum za učvršćivanje grudi pruža podršku grudima nakon porođaja za čvršću kožu i bolji tonus zahvaljujući jedinstvenoj kombinaci..
2.289,55 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA ULJE PROTIV STRIJA - Poboljšava elastičnost kože i mekoću i sprečava pojavu strija.Delovanje: -Lupeol, sastojak prirodnog porekla, ekstraktovan iz semenki lupine, poboljšava otpornost kože na rastezanje, da bi se sprečio nastanak strija-Bogata i korisna ulja nara, avokada, mošus ruže i ..
2.059,05 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)