Apoteka Janković
Korpa

Kozmetika za telo

Kozmetika za telo
MUSTELA KREMA PROTIV STRIJA 150ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MUSTELA
MUSTELA KREMA PROTIV STRIJA - Sprečava pojavu strija i pomaže da se ublaže novonastale strije.Delovanje:-Avokado peptidi – pomažu da se ublaži osećaj zategnutosti, pojača elastičnost kože i postigne osećaj mekoće i ugodnosti-Galaktoarabinan – patentirani sastojak za negu strija dobijen iz drveta ari..
3.441,01 RSD
MUSTELA SERUM ZA KOREKCIJU STRIJA 45ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MUSTELA
Mustela serum za korekciju strija - Posebno formulisan za trudnice i dojilje, serum za korekciju strija smanjuje pojavu strija zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla:- Avokado peptidi, patentirani sastojci prirodnog porekla pomažu da se ublaži osećaj z..
3.264,19 RSD
MUSTELA SERUM ZA KOREKCIJU STRIJA 75ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MUSTELA
MUSTELA SERUM ZA KOREKCIJU STRIJA - Pomaže u smanjivanju sveže nastalih strija. Delovanje: Posebno formulisan za trudnice i dojilje, serum za korekciju strija smanjuje pojavu strija zahvaljujući  jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka i sastojaka prirodnog porekla. Nači..
3.004,99 RSD
MUSTELA SERUM ZA ZATEZANJE GRUDI 75ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MUSTELA
MUSTELA SERUM ZA ZATEZANJE GRUDI - Efekat toniranja i učvršćivanja.Delovanje: Posebno formulisan za grudi (dojke, vrat i liniju vrata) kod trudnica i porodilja, serum za učvršćivanje grudi pruža podršku grudima nakon porođaja za čvršću kožu i bolji tonus zahvaljujući jedinstvenoj kombinaci..
2.376,38 RSD
MUSTELA ULJE PROTIV STRIJA 105ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MUSTELA
MUSTELA ULJE PROTIV STRIJA - Poboljšava elastičnost kože i mekoću i sprečava pojavu strija.Delovanje: -Lupeol, sastojak prirodnog porekla, ekstraktovan iz semenki lupine, poboljšava otpornost kože na rastezanje, da bi se sprečio nastanak strija-Bogata i korisna ulja nara, avokada, mošus ruže i ..
2.420,95 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)