Apoteka Janković
Korpa

Pumpice za izmlazavanje

Pumpice za izmlazavanje
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za dečake sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevidlji..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za devojčice sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevid..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent električna pumpica za izmlazanje omogućava izmlazanje mleka tako što održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku bradavica. - Izdvojite više mleka u što kraćem roku uz pomoć jastučića koji podstiče i izmlaza mleko poput bebe. - Besprekorno se prebacuje iz načina rad..
23.918,07 RSD
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE NATURAL 3969
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica za izmlazanje Natural 3969 je dizajnirana za opušteniji i udobniji položaj za izmlazanje kako bi se poboljšao protok mleka. - Philips AVENT manuelna pumpa za dojke vam omogućava da udobno sedite uspravno dok izmlazate mleko. - Ova ručna pumpa je odlična za mame koje žele izmla..
5.199,00 RSD
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMLAZANJE+POKLON
SUPER CENA
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica za izmlazanje je dizajnirana za opušteniji i udobniji položaj za izmlazanje kako bi se poboljšao protok mleka.- Philips AVENT manuelna pumpa za dojke vam omogućava da udobno sedite uspravno dok izmlazate mleko.- Ova ručna pumpa je odlična za mame koje žele izmlazati mleko kod ..
5.499,00 RSD
Brend: AVENT
Avent manuelna pumpica, set za izmlazanje Natural je Avent kompletan set sa ručnom pumpicom za izmlazanje mleka i ostalim elementima za spremanje, čuvanje i hranjenje bebe.* Sadržaj seta:- Manuelna pumpica sa stalkom za flašice- 1 Natural flašica (125ml)- 1 Natural flašica (260 ml)- 1 Natural ekstra..
6.024,30 RSD
Brend: AVENT
Avent set Manuelna pumpica za izmlazanje+POKLONI - Ugodno ispumpavanje, gde god da krenete.- Tehnologija Natural Motion za brz protok mleka.- Osnovni komplet za dojenje.Karakteristike:- Doprinosi bržem izmlazanju mleka.- Inovativi silikonski jastučić, inspirisan bebinim ritmom sisanja, stimuliš..
7.663,24 RSD
Brend: CANPOL
Canpol električna pumpica za izmlazanje Easy Start efikasno podržava i reguliše laktaciju u slučaju zastoja mleka i punoće grudi. Ekonomična je, savršena na početku laktacije i izdeljivanja viška mleka. * Poseduje tri stepena usisne snage (Natural, Express i Strong)-  U prvoj fazi stimuliše, o..
10.346,44 RSD
Brend: CHICCO
Chicco pumpica za izmlazanje mleka je posebno kreirana pumpica za omogućavanje lakšeg dojenja - pomaže prilikom izmlazanja mleka. Anatomski oblik zvona od čvrste plastike omogućava praktičnost i jednostavnost prilikom upotrebe. Praktična i jednostavna. Mekana membrana od silikonske gume takođe nudi ..
967,10 RSD
Brend: CHICCO
Chicco ručna pumpica za izmlazanje mleka Well-Being je pomoćno sredstvo za izmlazanje i sakupljanje majčinog mleka: Ima najinovativniju čašicu pumpice za dojke koja pokriva celu dojku, obezbeđujući ekstrakciju mleka. Takođe garantuje maksimalnu efikasnost svakog oblika i veličine dojke. Izuzetno mek..
4.261,25 RSD
Brend: ELFI
Elfi manuelna pumpica za izmlazanje - strah od mastitisa ne postoji. Pumpica će se pobrinuti za sav višak mleka i neće dozvoliti bolne i natečene dojke.- Namenjena za ručno izmlazanje.- Napravljena od PP (polipropilena) i tečnog silikona, zdravstveno sigurnih, atestiranih i zakonski odobrenih materi..
2.221,44 RSD
Brend: NUK
NUK pumpica je zamišljena kao pomoć mami i bebi ako je prirodno dojenje privremeno ili trajno nemoguće.Radi na principu ručne usisne pumpe i pruža sledeće prednosti:-ručni aparat bez strujnog napajanja kojim se jednostavno rukuje-podsticanje prirodnog procesa dojenja aktiviranjem pumpe-sakupljanje i..
3.469,13 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)