Apoteka Janković
Korpa

Otežano varenje i gorušica

Otežano varenje i gorušica
Brend: ELEPHANT
AKTIVNI UGALJ + PROBIOTIK KAPSULE - Sve što Vam je potrebno kod stomačnih problema, sada možete naći u jednom proizvodu.Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gaso..
369,02 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je ..
112,50 RSD 140,62 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koj..
288,00 RSD 360,00 RSD
Brend: EWO PHARMA
Antimetil je dodatak ishrani koji se može koristiti u slučaju prekomernog unosa hrane, narušavanja uobičajenih navika ishrane (npr. na odmoru), kod jutarnjih mučnina, tokom putovanja.Način upotrebe Antimetila:Deca od 3 do 5 godina: 1 tableta, 1-2 puta dnevno (najviše 2 tablete).Deca od 6 do 11 godin..
599,14 RSD
Brend: EWO PHARMA
Antimetil je dodatak ishrani koji se može koristiti u slučaju prekomernog unosa hrane, narušavanja uobičajenih navika ishrane (npr. na odmoru), kod jutarnjih mučnina, tokom putovanja.Način upotrebe Antimetila: Deca od 3 do 5 godina: 1 tableta, 1-2 puta dnevno (najviše 2 tablete).Deca od 6 do 11 godi..
858,47 RSD
Brend: BIOFAR
Digestion je dodatak ishrani koji svojim specifičnim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose lakšem varenju. Artičoka podstiče lučenje sokova za varenje, pomaže varenje i normalnu funkciju jetre, doprinosi normalnom funkcionisanju sistema za varenje, pomaže detoksikaciju i podstiče funkc..
377,93 RSD
Brend: ALIVIT PHARM
BLACK GARLIC DIGESTIV kapsule sadrže šest biljnih ekstrakata čiji aktivni principi deluju sinergistički i ublažavaju probavne smetnje. Kamilica, paprena metvica, kim, anđelika i ruzmarin opuštaju glatku muskulaturu gastrointestinalnog trakta i smanjuju pojavu gasova. Fermentisani beli luk, zajedno s..
1.601,10 RSD 1.779,00 RSD
ČAJ BR.7 se koristi kod otežanog varenja hrane i osećaja nadutosti posle težih i obilnijih obroka. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na lučenje želudačnog soka i žuči, ublažavanje nadutosti, grčeva i eliminisanje gasova, olakšanje varenja, kao i na r..
378,54 RSD
ČAJ BR.9 se koristi kod gorušice i osećaja pečenja u želucu. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine svojim spazmolitičnim efektom deluju na ublažavanje bolova i grčeva, a prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu želuca i organa za varenje. Takođe, aktivni sastojci lekov..
408,24 RSD
ČAJ HAJDUČICE se koristi kao sredstvo za olakšavanje tegoba organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kod bolova i grčeva u stomaku, kod amenoreje.Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe hajdučke trave preliti šoljom (200ml) klučale vode, ostaviti d..
218,12 RSD
ČAJ IVE se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita, olakšanje varenja i lučenja žuči i kao sredstvo za jačanje. Takođe se koristi u narodnoj medicini kod bolesti organa za varenje i disajnih organa. Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe trave ive preliti šoljom (200ml) ključ..
185,46 RSD
ČAJ IĐIROTA se koristi kao gorko sredstvo za povećanje apetita i olakšavanje varenja.Način primene: pola kafene kašičice čaja preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata, a zatim procediti. Piti 2-3 šolje nezaslađenog čaja pola sata pre jela.Pakovanje: 80g..
685,84 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 72 (6 strana)