Apoteka Janković
Korpa

Otežano varenje i gorušica

Otežano varenje i gorušica
Brend: ELEPHANT
AKTIVNI UGALJ + PROBIOTIK KAPSULE - Sve što Vam je potrebno kod stomačnih problema, sada možete naći u jednom proizvodu.Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gaso..
370,27 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je ..
102,53 RSD
Brend: ELEPHANT
Aktivni (medicinski) ugalj se koristi u medicinske svrhe hiljadama godina unazad. Ima sposobnost adsorpcije velikog broja supstanci organskog i neorganskog porekla, kao i gasova.Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koj..
279,12 RSD
Brend: BIOFAR
Digestion je dodatak ishrani koji svojim specifičnim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose lakšem varenju. Artičoka podstiče lučenje sokova za varenje, pomaže varenje i normalnu funkciju jetre, doprinosi normalnom funkcionisanju sistema za varenje, pomaže detoksikaciju i podstiče funkc..
371,56 RSD
ČAJ BR.7 se koristi kod otežanog varenja hrane i osećaja nadutosti posle težih i obilnijih obroka. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na lučenje želudačnog soka i žuči, ublažavanje nadutosti, grčeva i eliminisanje gasova, olakšanje varenja, kao i na r..
299,18 RSD
ČAJ BR.9 se koristi kod gorušice i osećaja pečenja u želucu. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine svojim spazmolitičnim efektom deluju na ublažavanje bolova i grčeva, a prisutne sluzi oblažu iritiranu sluzokožu želuca i organa za varenje. Takođe, aktivni sastojci lekov..
299,18 RSD
ČAJ HAJDUČICE se koristi kao sredstvo za olakšavanje tegoba organa za varenje, za poboljšanje apetita, eliminisanje gasova, regulisanje lučenja žuči, kod bolova i grčeva u stomaku, kod amenoreje.Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe hajdučke trave preliti šoljom (200ml) klučale vode, ostaviti d..
148,45 RSD
ČAJ IVE se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita, olakšanje varenja i lučenja žuči i kao sredstvo za jačanje. Takođe se koristi u narodnoj medicini kod bolesti organa za varenje i disajnih organa. Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe trave ive preliti šoljom (200ml) ključ..
147,01 RSD
ČAJ IĐIROTA se koristi kao gorko sredstvo za povećanje apetita i olakšavanje varenja.Način primene: pola kafene kašičice čaja preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata, a zatim procediti. Piti 2-3 šolje nezaslađenog čaja pola sata pre jela.Pakovanje: 80g..
511,84 RSD
ČAJ KAMILICA se koristi za lečenje raznih zapaljenja kože i sluzokože, ispiranje rana, opekotina i ekcema, za olakšanje varenja, kod proliva, kod hemoroida, kod upale mlečne žlezde.Način primene: supenu kašiku cveta kamilice preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da..
180,09 RSD
Brend: FRUCTUS
Čaj kamilica se koristi za lečenje raznih zapaljenja kože i sluzokože, ispiranje rana, opekotina i ekcema, za olakšanje varenja, kod proliva, kod hemoroida, kod upale mlečne žlezde.Način primene: Jednu filter kesicu čaja od cveta kamilice preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i os..
41,33 RSD
ČAJ KAMILICA se koristi za lečenje raznih zapaljenja kože i sluzokože, ispiranje rana, opekotina i ekcema, za olakšanje varenja, kod proliva, kod hemoroida, kod upale mlečne žlezde.Način primene: jednu filter kesicu čaja od cveta kamilice preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i..
119,91 RSD
ČAJ KIČICA u narodnoj medicini se koristi kao sastojak gorkih čajeva koji deluju kao sredstva za poboljašanje apetita, kod poremećaja varenja i za ublažavanje tegoba u sistemu organa za varenje.Način primene: dve kafene kašike kičice preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i o..
137,97 RSD
ČAJ NANA se koristi za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje.Način primene: kafenu kašiku lista nane preliti šoljom (200ml) ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta pa procediti. Piti 2-3 puta dnevno po..
127,90 RSD
ČAJ NANA se koristi za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje.Način primene: jednu filter kesicu čaja od lista pitome nane preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 minuta, procediti. Pit..
91,35 RSD
ČAJ OČAJNICA deluje na podsticanje apetita, podstiče lučenje žuči, olakšava varenje, olakšava iskašljavanje. U narodnoj medicini se koristi za regulisanje menstrualnog ciklusa i kod neplodnosti žena.Način primene:  jednu kafenu kašičicu herbe očajnice preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostav..
116,48 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 57 (4 strana)