Apoteka Janković
Korpa

Otežano varenje i gorušica

Otežano varenje i gorušica
Brend: ADOC
Reveticon tablete za žvakanje su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravst..
0,00 RSD
SILYMILL je dodatak ishrani koji omogućava normalno funkcionisanje jetre i normalizuju varenje.Delovanje: gorki i aromatični sastojci lekovitog bilja utiču na bolje stvaranje i izlučivanje žuči. SILYMILL se može koristiti kao pomoćno sredstvo u lečenju hroničnih inflamatornih bolesti jetre i ciroze ..
706,85 RSD
Brend: ORGONA
Soda bikarbona bez aluminijuma. Zbog snažnog alkalnog delovanja, koristi se kao prirodni regulator kiselosti. Tradicionalno se koristi kao svestrano sredstvo za čišćenje u domaćinstvu kao i za negu grube kože tela i prirodno izbeljivanje zuba. Koristi se i oralno za rešavanje problema sa žgaravicom ..
544,19 RSD
Brend: Esensa
Soda bikarbona "Soda bikarbona je efikasan, brzo delujući antacid, sredstvo koje neutrališe višak želudačne kiseline. Kao slabo alkalna supstanca, umanjuje kiselost želuca, normalizujući njegov pH i samim tim dovodi do smanjenja simptoma gorušiceNamena:za alkalizaciju digestivnog trakta, za neu..
199,91 RSD
Brend: Esensa
Soda bikarbona je efikasan, brzo delujući antacid, sredstvo koje neutrališe višak želudačne kiseline. Kao slabo alkalna supstanca, umanjuje kiselost želuca, normalizujući njegov pH i samim tim dovodi do smanjenja simptoma gorušiceNamena:za alkalizaciju digestivnog trakta, za neutralizaciju kiselosti..
327,60 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijeteski proizvod koji predstavlja specijalnu formulaciju biljnih ekstrakata i probavnih enzima za smanjenje digestivnih tegoba i kao pomoć pri varenju. Sadrži jedanaest prirodnih probavnih enzima biljnog porekla i mešavinu biljaka koji  pomažu u  varenju i smanjivanju nadut..
2.784,97 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod  namenjen  poboljšanju varenja i boljoj apsorpciji nutrijenata i pomoć je osobama koje često osećaju nadutost, opstipaciju ili “težinu u želucu”. Sadrži enzime iz biljaka neophodne za probavu dnevno unešene hrane. Lipaze pomažu u razlaganju  masnoća na masne kiseli..
1.756,43 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KOMPLEKS DIGESTIVNIH ENZIMA KAPSULE -  pomaže varenje svih vrsta hrane, uključujući proteine, masti, skrob i druge ugljene hidrate, šećere, celulozu i vlakna.Namena: -Kod problema sa varenjem-Osobama sa lošim navikama u ishrani-Kod problema sa pankreasom-Osobama koje su izlo..
2.036,20 RSD
Brend: TERRA NOVA
Terranova Probavni enzimi je dodatak ishrani koji se koristi  kod probavnih smetnji: nadimanje, gasovi, grčevi u stomaku, masne stolice, kod bolesti pankreasa. Sadrži 7 enzima u 11 različitih oblika biljnog porekla. Proizvod ne sadrži dodati šećer, aditive, soju i gluten. Organski i veganski pr..
2.747,52 RSD
Brend: HIMALAYA
Triphala je dodatak ishrani koji doprinosi održavanju optimalnih funkcija organa za varenje i normalnih pokreta creva. Aktivni sastojci preparata pomažu proces varenja i eliminacije, umiruju zid creva i sprečavaju  nadimanje i podrigivanje. Način upotrebe:  2 kapsule dnevno,..
1.021,39 RSD
Brend: WAYA
Waya forte predstavlja inovativni probiotik koji sadrži najispitivaniju probiotsku kulturu Lactobacillus rhamnosus LGG. Efikasno rešava akutnu dijareju i dijareju uzrokovanu primenom antibiotika. Koristi se kod dece od 2. godine i odraslih. Mikroinkapsuliran je, tako da omogućava 5x veću koncentraci..
675,22 RSD
Prikazuje se 49 do 59 od 59 (5 strana)