Apoteka Janković
Korpa

MaxMedica

MaxMedica
Brend: MaxMedica
Reflu Max je inovativni, patentirani proizvod namenjen za terapiju GERB-a, laringofaringealnog refluksa, hiperaciditeta i gorušice.Formulisan na bazi hijaluronske kiseline, magnezijum-alginata, simetikona i ekstrakta smirne, Reflu Max dovodi do brzog olakšanja kod simptoma vezanih za gastroezof..
1.526,69 RSD
Brend: MaxMedica
Aktivni ugalj je dodatak ishrani koji pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i p..
263,89 RSD 310,46 RSD
Brend: MaxMedica
Anginal Max Junior sprej je sprej formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, etarskih ulja muskatne žalfije i timijana, i koncentrovanog soka acerole namenjen za očuvanje zdravlja sluzokože usta i grla. Primenjuje se kao pomoć kod suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti i grebuckanja u..
747,65 RSD
Brend: MaxMedica
Anginal Max Senior sprej je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla. Preporučuje se kao pomoć kod suvog i nadražajnog kašlja, promuklosti i grebuckanja u grlu, upaljene sluznice usta i grla, nepri..
570,25 RSD
Brend: MaxMedica
Aronija spada u bobičasto voće, čiji plodovi predstavljaju prirodan izvor antioksidanasa (antocijanina, tanina, biofenola, flavonoida, katehina), vitamina (A, B2, B6, B9, C, E), kao i minerala (gvožđa, kalcijuma, kalijuma, mangana, fosfora i joda). Hladnim ceđenjem ove biljke, dobija se sok, u kom s..
1.121,76 RSD
Brend: MaxMedica
Astamax je dodatak ishrani  na bazi astaksantina - karotenoida izolovanog iz zelene alge Haematoccocus pluvialis. AstaMax doprinosi jačanju imuniteta, zaštiti organizma od oksidativnog stresa i bržem oporavku tokom i nakon bolesti. - Astaksantin je jedinstven, siguran i bezbedan antioksidans ko..
1.723,39 RSD
Brend: MaxMedica
AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina, koji ispoljava kardioprotektivno, neuroprotektivno, antidijabetično, antikancerogeno, antiastmatično, okuloprotektivno, nefroprotektivno, gastroprotektivno i imunoprotektivno delovanje i na taj način dopri..
3.358,08 RSD
Brend: MaxMedica
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, dok vitamin B12 pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca i učestvuje u procesima prenosa nervnog impulsa.Namena:..
690,77 RSD
Brend: MaxMedica
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, dok vitamin B12 pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca i učestvuje u procesima prenosa nervnog impulsa.Namena: -za ..
779,33 RSD
Brend: MaxMedica
MaxMedica B12 Neuro Max je dodatak ishrani koji sadrži optimalne dnevne doze vitamina B12, folne kiseline i biotina u samo jednoj tableti. B12 Neuro Max tablete se otapaju u ustima, što omogućava brzo resorpciju aktivnih sastojaka i njihovu maksimalnu iskoristljivost u organizmu.* Preporučuje se:- Z..
850,18 RSD
MAXMEDICA BABY D3 KAPSULE A30
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MaxMedica
Baby D3 twist-off kapsule sadrže 10 μg vitamina D3 (400 IJ) što predstavlja preporučeni dnevni unos u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zuba. Twist-off kapsule podrazumeva jednostavno i precizno doziranje, potpuno bezbedno za primenu kod novorođenčad..
413,28 RSD
Brend: MaxMedica
Cilantro-x tablete su formulisane na bazi ekstrakta herbe korijandera. Ova biljka, osim što se već dugo koristi kao začin, primenjuje se i u tradicionalnoj medicini u terapiji oboljenja organa za varenje i urinarnog sistema, kao prirodni antihelmintik (kod crevnih infekcija izazvanih parazitima), ko..
3.041,28 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 83 (7 strana)