Apoteka Janković
Korpa

MaxMedica

MaxMedica
Brend: MaxMedica
Aktivni ugalj je dodatak ishrani koji pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela). Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa i p..
240,77 RSD
Brend: MaxMedica
Amigdalin B17-Max tablete su formulisane na bazi ekstrakta semena kajsije (amigdalina – vitamina B17), enzima pankreasa i cinka. Enzimi pankreasa imaju ključnu ulogu u varenju hrane i oni omogućavaju pravilno iskorišćavanje osnovnih sastojaka hrane. Cink deluje kao imunomodulator, neophodan je za ra..
2.204,93 RSD
Brend: MaxMedica
Aronija spada u bobičasto voće, čiji plodovi predstavljaju prirodan izvor antioksidanasa (antocijanina, tanina, biofenola, flavonoida, katehina), vitamina (A, B2, B6, B9, C, E), kao i minerala (gvožđa, kalcijuma, kalijuma, mangana, fosfora i joda). Hladnim ceđenjem ove biljke, dobija se sok, u kom s..
1.121,76 RSD
Brend: MaxMedica
AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina, koji ispoljava kardioprotektivno, neuroprotektivno, antidijabetično, antikancerogeno, antiastmatično, okuloprotektivno, nefroprotektivno, gastroprotektivno i imunoprotektivno delovanje i na taj način dopri..
2.128,90 RSD 2.838,52 RSD
Brend: MaxMedica
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, dok vitamin B12 pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca i učestvuje u procesima prenosa nervnog impulsa.Namena:..
661,25 RSD
Brend: MaxMedica
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, dok vitamin B12 pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca i učestvuje u procesima prenosa nervnog impulsa.Namena: -za ..
661,25 RSD
Brend: MaxMedica
Baby D3 twist-off kapsule sadrže 10 μg vitamina D3 (400 IJ) što predstavlja preporučeni dnevni unos u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zuba. Twist-off kapsule podrazumeva jednostavno i precizno doziranje, potpuno bezbedno za primenu kod novorođenčad..
413,28 RSD
Brend: MaxMedica
Cilantro-x tablete su formulisane na bazi ekstrakta herbe korijandera. Ova biljka, osim što se već dugo koristi kao začin, primenjuje se i u tradicionalnoj medicini u terapiji oboljenja organa za varenje i urinarnog sistema, kao prirodni antihelmintik (kod crevnih infekcija izazvanih parazitima), ko..
2.433,02 RSD
Brend: MaxMedica
Cink-Zn tablete su formulisane na bazi cinka, esencijalnog mikroelementa, koji doprinosi održavanju brojnih funkcija u organizmu.Primena kao pomoć u održavanju:-pravilne funkcije imunološkog sistema-kognitivnih funkcija (pamćenja, koncentracije i dr.)-normalne sinteze proteina-zdravlja kostiju, kože..
342,43 RSD
Brend: MaxMedica
Cink+C+D3 tablete sadrže optimalne dnevne doze cinka, vitamina C i vitamina D3, nutrijenata važnih za očuvanje imuniteta i celokupnog zdravlja organizma.Preporučuju se u cilju:-normalne funkcije imunog sistema-zaštite ćelija od oksidativnog stresa-normalne funkcije mišića-smanjenja umora i iscrpljen..
557,57 RSD
Brend: MaxMedica
Coenzim Q10 je supstanca koja se prirodno nalazi u svim ćelijama i tkivima ljudskog organizma i neophodna je za njihovo pravilno funkcionisanje.Utiče na energetske metaboličke procese i ima antioksidativnu ulogu.Način upotrebe: Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno, uz obrok.Sastav:&nbs..
720,29 RSD
Brend: MaxMedica
Coenzim Q10 je supstanca koja se prirodno nalazi u svim ćelijama i tkivima ljudskog organizma i neophodna je za njihovo pravilno funkcionisanje. Utiče na energetske metaboličke procese i ima antioksidativnu ulogu.Način upotrebe: Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno, uz obrok.Sastav: koenzim..
720,29 RSD
Brend: MaxMedica
Echinacea je preparat na bazi biljke Echinacea purpurea koja se vekovima koristi u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.Namena:-za prevenciju prehlade i gripa-kod respiratornih i urinarnih infekcija-kod hroničnih infekcijaDelovanje: Echinacea jača odbrambeni sistem organizma tako što poveć..
466,42 RSD
Brend: MaxMedica
Enzynorm je dodatak ishrani koji sadrži smešu digestivnih enzima biljnog i mikrobiološkog porekla koji učestvuju u razgradnji i varenju proteina, masti i ugljenih hidrata. Pored toga, sadrži i kapsulu potpuno biljnog porekla koja je takođe i gastrorezistentna, što znači da se razlaže direktno u crev..
506,88 RSD
Brend: MaxMedica
Ferrofol sadrži helirano gvožđe (gvožđe bisglicinat) koje omogućava maksimalnu apsorpciju sa odličnom gastrointestinalnom podnošljivošću.Namena: Ženama u reproduktivnom dobu, ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama, sportistima, davaocima krvi, osobama koje ne unose dovoljno gvožđa ishranom.Način..
531,36 RSD
Brend: MaxMedica
Folna kiselina 400 µg, kao jedan od hidrosolubilnih vitamina B grupe, učestvuje u sintezi genetskog materijala (DNK i RNK) i aminokiselina, važna je za pravilan rast i razvoj, kao i za formiranje zdravih crvenih krvnih ćelija i ćelijsku deobu. Preporučuje se kod:-žena koje planiraju trudno..
236,16 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 45 (3 strana)