Apoteka Janković
Korpa

Elektroliti

Elektroliti
Bacilac ORS je dodatak ishrani koji se koristi za prevenciju i lečenje pojačanog gubitka vode i elektrolita. Dehidracija (pojačan gubitak vode i elektrolita) se najčešće javlja tokom akutne dijareje. Drugi, česti uzroci dehidracije su dugotrajno povraćanje, infektivna oboljenja praćena visokom tempe..
786,24 RSD
Brend: HIPP
Hipp Sok ORS jabuka* Pomaže u slučaju proliva* Spremno za piće* Bez dodatka mlečnih proteina* Bez dodate laktoze* Bez glutenaPakovanje: 200ml..
248,83 RSD
Brend: HIPP
Hipp Sok ORS Šargarepa* Pomaže u slučaju proliva* Spremno za piće* Bez glutenaPakovanje: 200ml..
238,46 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Banana je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja, prevashodno kod dece od 12. meseca i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje se  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to u prvih 3-6 č..
858,43 RSD
Brend: HUMANA
Humana Elektrolit Komorač je hrana za posebnu medicinsku namenu za potrebe ishrane u slučaju dijareja prevashodno kod odojčadi od rođenja, ali i kod dece i odraslih u cilju nadoknade tečnosti i elektrolita.  Primenjuje  po preporuci lekara. Primena Humana elektrolita u toku prvog dana i to..
858,43 RSD
Brend: GALENIKA
Orosal 65 prašak za oralni rastvor je dodatak ishrani namenjen za potrebe ishrane/rehidracije dece i odraslih, u lakšim i srednje teškim oblicima dijareja, kao i u drugim stanjima praćenim povećanim potrebama za vodom i elektrolitima, npr. teške opekotine, priprema bolesnika za rendgenska i endoskop..
573,15 RSD
Brend: GALENIKA
OROSAL 65 PRAŠAK ZA ORALNI RASTVOR je kombinacija glukoze i elektrolita u optimalnom odnosu. Služi za nadoknadu tečnosti i elektrolita. Namenjen je deci svih uzrasta i odraslima. Koristi kod lakog i srednje teškog stepena dehidratacije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem.Preporučuje se kod..
189,01 RSD
Brend: HEMOFARM
Rehidran prašak za pripremu oralnog rastvora je dijetetski proizvod, hrana za posebne medicinske namene, kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Primenjuje se kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizma, kada je oralnim putem moguće po..
1.937,52 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)