Apoteka Janković
Korpa

Stilizovanje kose (pena,vosak,gel,lak)

Stilizovanje kose (pena,vosak,gel,lak)
Brend: KEUNE
Keune DESIGN HAIR SPRAY je idealan za oblikovanje, i učvršćivanje kose u željeni izgled. * Sprej za kosu s jakim učvršćivanjem pomaže u stvaranju stila po vašoj želji. * Keune Design sprej za kosu ne otežava kosu, lako se ispire i raščešljava.Način upotrebe Keune DESIGN HAIR SPRAY:Raspršiti po kosi ..
1.094,40 RSD
Brend: KEUNE
Keune DESIGN serum je namenjen za negu i stilizovanje neukrotive i frizzy kose. Ovaj serum neguje i zaglađuje kosu i pojačava njen sjaj. Vaša kosa će izgledati zdravo i atraktivno!- Zaglađuje kosu- Smanjuje frizzy efekat- Daje sjaj kosi- Održava kosu ravnom- Neguje i daje uredan izgled koseNačin upo..
1.647,36 RSD
Brend: KEUNE
Keune DESIGN STRONG PASTE pruža fantastično styling iskustvo! * Design Strong pasta idealna je za završno oblikovanje kose. * Zahvaljujući jakoj mat teksturi i vrlo jakom učvršćivanju može se koristiti na suvoj ili vlažnoj kosi.* Ako želite wet ili morski look koristite na vlažnoj kosi, dok se za ra..
1.094,40 RSD
Brend: KEUNE
Keune DESIGN X gel pruža neograničen izbor mogućnosti stylinga od zaglađenih, wet frizura do vrlo stilizovane kose. Design X gel sadrži formulu za vrlo čvrsto učvršćivanje te postizanje visokog sjaja. Ako se Keune Design X gel koristi na vlažnoj kosi daje morski ili wet look, a na suvoj kosi daje te..
1.036,80 RSD
Brend: NIVEA
Nivea MEN gel za stilizovanje kose omogućava ekstra jako učvršćivanje i ima osvežavajući, dugotrajan miris. * Jednostavno se koristi i pruža prirodni sjaj bez masnog osećaja. * Formulacija sa prirodnim vitaminom E čini kosu zdravom i jakom bez isušivanja.* Gel za ekstra jako učvršćivanje ne ostavlja..
429,90 RSD
Brend: taft
Taft gel za kosu Carbon Force Gum predstavlja jedinstveni proizvod za oblikovanje i stilizovanje kose. Taftova specijalna formulacija se bazira na mikrofiberima ugljenika koji pruža izuzetno jaku fikasciju frizure, bez dodatnih opterećenja za kosu.* Taft gel pruža kosi višestruki sjaj i izuzetnu sta..
419,90 RSD
Brend: taft
Taft gel za kosu Look MAXX daje vašoj frizuri maksimalnu snagu - bez lepljenja vlasi i ostataka na kosi. Lako se ispira. Obezbeđuje postojanu i dugotrajnu frizuru do 72h. Darujte svojoj kosi savršenu frizuru u svakoj prilici.Način upotrebe Taft gela za kosu Look MAXX: Malu količinu gela stavite na d..
419,90 RSD
Brend: taft
Taft lak za kosu Ultimate omogućava jačanje kose, sa efektom kristalnog sjaja. Trajnost frizure je do 3 dana, bez lepljenja i tragova u kosi. Taft formula štiti kosu u svim vremenskim uslovima, od vlage, statičkog elektriciteta, UV zraka i zagađenja iz vazduha. Za dugotrajan volumen i postojanost fr..
379,99 RSD
Brend: taft
Taft lak za kosu Ultra Strong 4 daje kosi neverovatan sjaj, a istovremeno je jača, bez lepljenja i ostavljanja tragova na kosi. Jedinstvena Taft formula štiti kosu u svim vremenskim uslovima, od vlage, statičkog elektriciteta, UV zraka i zagađenja iz vazduha. Za dugotrajan sjaj i izdržljivost, ravno..
379,90 RSD
Brend: taft
Taft vosak za kosu Power predstavlja proizvod iz Taft Men kolekcije za oblikovanje frizure za muškarce. Njegova inovativna formulacija sadrži kofein koji jača kosu i pomaže u učvršćavanju za savršen izgled Vaše frizure. Radikalno jaki nivo učvršćivanja, čak i za najekstremnije frizure - za 100% jaku..
419,90 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)