Apoteka Janković
Korpa

Sprejevi za nos

Sprejevi za nos
GRIPSTOP SPREJ je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
0,00 RSD
Brend: Esensa
MARISOL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apotek..
0,00 RSD
Brend: NASALEZE LTD
Nasaleze Allergy blocker je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
0,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Propomucil sprej za nos za alergije oblaže sluznicu gornjih disajnih puteva i stvara zaštitnu barijeru za prodor alergena iz vazduha i sprečava vezivanje alergena. Alergeni ne dolaze u kontakt sa preosetljivom sluzokožom nosa i ne dovode do razvoja alergijske reakcije. Zahvaljujući kvercetinu s..
656,50 RSD
Brend: Esensa
Pulmint  inhalator za nos se koristi kao pomoć kod zapušenog nosa i otežanog disanja. Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja, olakšava se disanje, smanjuje se otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija. Pulmint fresh in..
232,56 RSD
RINOPANTEINA SPREJ je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstv..
0,00 RSD
Brend: MAXLAB
Srebrosept imuno neutral sprej za nos i sinuse, sa koloidnim srebrom, pantenolom (provitamin B5), ksilitolom i MSM-om, a bez etarskih ulja, pruža neutralnu formulu koja eliminiše bakterije, viruse i gljivice, olakšava cirkulisanje vazduha kroz gornje disajne puteve i neguje sluzokožu nosa.Primena: -..
366,91 RSD 458,64 RSD
Brend: TRAVALAN
Taffix™ je sprej za nos u prahu, namenjen za ličnu upotrebu, koji blokira do 97% virusa unosnoj sluznici. Taffix™ prah se u nosnoj šuplji transformiše u gel, stvarajući aktivnu barijerukoja brani, štiti i deaktivira viruse koji se prenose vazdušnim putem. Taffix™ preko nazalnesluznice formira aktivn..
1.487,20 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)