Apoteka Janković
Korpa

URSAPHARM

URSAPHARM
Brend: URSAPHARM
HYLO-CARE je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Brend: URSAPHARM
HYLO-COMOD je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apo..
0,00 RSD
Brend: URSAPHARM
Hysan Care sprej za nos je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene z..
0,00 RSD
Brend: URSAPHARM
Retaron predstavlja dijetetski proizvod namenjen zdravlju oka. Efikasan je kao dodatna terapija za senilnu makularnu degeneraciju i suvo oko. Usporava progresiju bolesti, imaju sastojke koji doprinose održavanju normalnog vida. Usporavaju progresiju bolesti, imaju sastojke koji doprinose održav..
1.514,68 RSD
Brend: URSAPHARM
WET-COMOD je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apot..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)