Apoteka Janković
Korpa

Energija i umor

Energija

Brend: ERVAMATIN
Amazonska Guarana 500mg je dodatak ishrani sa ekstraktom semena guarane koji sadrži samo prirodno prisutan kofein 3- 5%.* Amazonska Guarana doprinosi:- fizičkoj i mentalnoj vitalnosti organizma,- održanju memorije, kognitivnim funkcijama i dobrom mentalnom stanju, - redukciji telesne težine ako se p..
1.020,80 RSD
Brend: DIETPHARM
B Complex Forte je dodatak ishrani sa visokim dozama svih 8 vitamina B grupe namenjen odraslim osobama za održavanje nivoa vitamina B grupe u organizmu, kao podrška normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, za zdravu kožu i kosu.Način upotrebe B Complex Forte: Odrasli uzimaju 1 tabletu na da..
694,98 RSD
Brend: ANAFARM
BIOVIT B12 je dodatak ishrani koji sadrži aktivni oblik Vitamina B12 koji se brzo apsorbuje u ustima i predstavlja komforno rešenje za nadoknadu manjka ovog vitamina, naročito kod osoba sa oslabljenom apsorpcijom usled poremećaja organa za varenje.Delovanje BIOVIT B12: * Vitamin B12 doprinosi: ..
634,89 RSD
Brend: ABELA PHARM
Bivits Activa Koenzim Q10 30mg je dodatak ishrani neophodan svakoj ćeliji u organizmu za normalnu proizvodnju energije i zaštitu od oksidativnog stresa i starenja. Koenzim Q10 doprinosi očuvanju snage mišića i srca. * BiVits Activa Koenzim Q10 30mg se preporučuje:- Kod intenzivnog fizičkog napora i ..
1.332,93 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin B complex je posebna formulacija koja objedinjuje vitamine B grupe i omogućava nadoknadu celog kompleksa u jednoj tableti. B complex sadrži aktivni oblik folne kiseline koji obezbeđuje visoku raspoloživost u organizmu.Primena: - doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema,&nbs..
1.069,34 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Kada jedva stojite na nogama je dodatak ishrani koji je namenjen brzom povratku energije. Sastoji se iz dva preparata Magnezijum B6 plus C šumeće tablete sa ukusom narandže i Multi 100% tablete koje su izvor esencijalnih vitamina i minerala. Način upotrebe: * Magnezijum B6 plus C - Rastvoriti..
1.234,01 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
804,30 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
838,78 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Vitamin B kompleks+C je dodatak ishrani sa svih 8 vitamina B grupe i vitaminom C. Vitamini B2, niacin, B6, B12, pantotenska i folna kiselina te vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B1, niacin, B6, B12 i biotin doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema.Način u..
1.467,21 RSD
Brend: E.S.I.
Dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži standardizovane biljne ekstrakte korejskog i sibirskog ženšena, gvarane, kola oraha, vitamin C i E , kreatin i karnitin. Ovi aktivni sastojci se brzo resorbuju i koriste u našem organizmu pružajući mu momentalni osećaj energije. Karnitin s..
608,40 RSD
Brend: JAMIESON
Energy Spray je brzodelujući vitamin B12 u spreju koji sadrži 500 mcg po dozi. Vitamin B12 je neophodan za normalno funkcionisanje nervnih ćelija, sintezu DNK i formiranje crvenih krvnih zrnaca. Takođe, snižava nivo homocisteina koji povećeva rizik od srčanih oboljenja. Vitamin B12 neophodan je i za..
1.944,59 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Ultra Energy sa B-kompleksom i Co-Q10 50mg je dodatak ishrani koji predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za efikasno podizanje energije i psihofizičkog fokusa. Sadrži kompletan kompleks Vitamina B, Vitamina C kao i Koenzim Q10 i Magnezijum.* Ne sadrži gluten, veštačke boje, zaslađivače, ar..
1.421,28 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 50 (5 strana)