Apoteka Janković
Korpa

Probiotici za trudnice

BioGaia Protectis minipack prašak za oralnu upotrebu je dodatak ishrani sa  kulturom korisnih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja – Limosilactobacillus (Lactobacillus) reuteri Protectis™ .* Može se koristiti tokom trudnoće i dojenja. Način upotrebe BioGaia Protectis minipack praška za..
771,20 RSD 856,89 RSD
Brend: BIORELA
Biorela TOTAL je dodatak ishrani bez arome i konzervansa namenjen deci iznad 3. godine i odraslima koji sadrži kombinaciju 15 vrhunskih sojeva dobrih bakterija. Namenjen je za svakodnevno povećanje broja i raznolikosti dobrih bakterija u probavnom sistemu. Proizvod mogu koristiti i trudnice i d..
1.050,91 RSD
Brend: BIORELA
Biorela TOTAL je dodatak ishrani bez arome i konzervansa namenjen deci iznad 3. godine i odraslima koji sadrži kombinaciju 15 vrhunskih sojeva dobrih bakterija. Namenjen je za svakodnevno povećanje broja i raznolikosti dobrih bakterija u probavnom sistemu. Proizvod mogu koristiti i trudnice i dojilj..
1.794,24 RSD
Brend: Hexanova
LACTINOVA Mama je dodatak ishrani, oralni simbiotik za trudnice, sa kulturama mikro-inkapsuliranih korisnih bakterija i akacijskom gumom, prirodnim rastvornim dijetnim vlaknom iz eksudata stabljika bagrema. Proizvod sadrži 4,5 milijardi ćelija u dve Lactobacillus i tri Bifidobacterium kulture bakter..
1.687,39 RSD
OMNi BiOTiC PANDA je dodatak ishrani namenjen trudnicama, bebama od rođenja, deci i odraslima u slučajevima imunološkog disbalansa između TH1 i TH2 ćelija, koji pomaže kod:- nadutosti stomaka kod trudnica (meteorizma)- dijareja i/ili konstipacije kod trudnica- sindroma iritabilnog kolona- sprečavan..
5.790,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)