Apoteka Janković
Korpa

Dr.NIEDERMANIER PHARMA GmbH

Dr.NIEDERMANIER PHARMA GmbH

OMNi BiOTiC MIGRA je dodatak ishrani koji je namenjen za poboljšanje stanja kod osoba sa napadima migrene i glavoboljama (npr. izazvanih stresom) za dugoročnu primenu, kao i za poboljšanje stanja kao što su depresija i loše raspoloženje, nedostatak motivacije, i promene raspoloženja.* Sadrži osam ga..
5.999,00 RSD
OMNi BiOTiC PANDA je dodatak ishrani namenjen trudnicama, bebama od rođenja, deci i odraslima u slučajevima imunološkog disbalansa između TH1 i TH2 ćelija, koji pomaže kod:- nadutosti stomaka kod trudnica (meteorizma)- dijareja i/ili konstipacije kod trudnica- sindroma iritabilnog kolona- sprečavan..
4.632,00 RSD 5.790,00 RSD
OMNi BiOTiC PRO-vi 5 je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema kod odraslih i dece na bazi posebno odabranih bakterijskih sojeva i vitamina D.* OMNi-BiOTiC Pro-Vi® 5 sadrži isključivo saprofitne bakterije ljudskog mikrobioma, stoga se može primenjivati i tokom trudnoće i do..
2.554,75 RSD
OMNi BiOTiC STRESS Repair je dodatak ishrani na bazi odabranih bakterijskih sojeva koji smanjuje efekte stresa, poboljšava funkcije crevne barijere, smanjuje zapaljenje crevne sluzokože, sprečava rast bakterija odgovornih za inflamatorne bolesti creva (C.difficile, E.coli) i pomaže kod mentalnih por..
5.850,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)