Apoteka Janković
Korpa

BIORELA

BIORELA
Brend: BIORELA
BIORELA CHOCO ŠTANGLICE - je inovativan probiotik sa vitaminom D u obliku ukusne čokolade. Jača imuni sistem i obnavlja crevnu mikrofloru. Čokolada obezbeđuje optimalnu stabilnost probiotika i bolje preživljavanje u digestivnom sistemu.Način upotrebe: Jedna štanglica na dan, namenjena deci od n..
712,80 RSD
Brend: BIORELA
Biorela Daily je dodatak ishrani koji sadrži čak 10 milijardi aktivnih bakterija, uključuje 3 važna, pažljivo odabrana soja:* Lactobacillus acidophilus (La-14)* Bifidobacterium lactis (Bi-07)* Lactobacillus rhamnosus (Lr-32).- Probiotik za svaki dan, pogodan i za dugotrajno uzimanje.- Namenjen je od..
427,68 RSD
Brend: BIORELA
Biorela je dodatak ishrani koji je namenjen odraslima, deci starijoj od 6 godina i trudnicama kod proliva, za obnovu crevne mikroflore kod terapije antibioticima.Način upotrebe: Kapsulu popiti uz malo tečnosti, najbolje uz obrok. Kod istovremene primene antibiotika proizvod uzeti najmanje 3 sata nak..
855,36 RSD
Brend: BIORELA
BIORELA MULTI KIDS ŠTANGLICE - je jedinstveni 3 u 1 dodatak ishrani za zdrav imunitet dece u obliku ukusne mlečne čokolade.Sadrži kulture dobrih bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj dece i snažan imunitet.Dejstvo:-sadrži kulture bakterija koje žive dolaze do creva i povećav..
884,74 RSD
Brend: BIORELA
Biorela Multi Kids štanglice je jedinstveni 3 u 1 dodatak ishrani za zdrav imunitet dece u obliku ukusne mlečne čokolade.Sadrži kulture dobrih bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj dece i snažan imunitet.Dejstvo:-sadrži kulture bakterija koje žive dolaze do creva i povećavaj..
829,44 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)