Apoteka Janković
Korpa

Salvus

Brend: Salvus
SALVIT BETA GUKAN - je dodatak ishrani sa beta glukanom za jačanje imuniteta, u obliku sirupa sa ukusom jagode, namenjen najmlađima. Kombinacija sastojaka Salvit Beta glukan sirupa pomaže jačanje prirodnog imuniteta kod dece.Napomena;Pre upotrebe promućkati!Način upotrebe: Uzimati jednom dnevno, pre..
1.474,55 RSD
Brend: Salvus
Salvit MultiV žele bombone su dodatak ishrani sa multivitaminskim kompleksom za decu.Salvit MultiV je multivitaminski kompleks koji u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 100% PU 9 vitamina. Žele bombone su u obliku medvedića, prijatnog ukusa limuna, maline i narandže.Pakovanje: 60 žele bombona..
764,21 RSD
Brend: Salvus
Salvit Omega-vit D kapi za malu decu mlečnog ukusa. DHA doprinosi normalnom razvoju vida dece do 12 meseci, a vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj kostiju dece.Kapi se mogu uzimati samostalno ili razmućene  u voćnom soku ili mleku. Primena: odojčad i mala deca uzimaju 0,5 m..
1.340,50 RSD
Brend: Salvus
ORSOVIT-  je Salvusov  lako rastvorljivi granulirani prašak u vrećicama, namenjen za oralnu primenu kao pomoć pri dijetalnoj ishrani bolesnika s gubitkom elektrolita i vode izazvane prolivom i povraćanjem. Proizvod je sa prijatnim ukusom pomorandže. Orsovit mogu uzimati bebe, deca i odrasl..
442,23 RSD
Brend: Salvus
Salvit vitamin C + cink žele bombone su dodatak ishrani sa vitaminom C i cinkom za decu.Salvit Vitamin C + cink sa ukusom limuna u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 60 mg vitamina C i 5 mg cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema.Pakovanje: 60 žele bombona..
884,48 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)