Apoteka Janković
Korpa

ALTERNATIVA MEDICA

ALTERNATIVA MEDICA
Candidaplant biljne kapi su potpuno prirodan proizvod koji zahvaljujući svojim aktivnim principima uništava kandidu, zaustavlja njen rast, eliminiše toksine iz organizma, regeneriše sluzokožu digestivnog, urogenitalnog i respiratornog trakta.Delovanje: -Kod uporne kandide-Zaustavlja rast gljivi..
808,86 RSD
FloraLip je tečni dodatak ishrani koji je namenjen za čišćenje jetre i regulisanje povišenog nivoa holesterola. * FloraLip® biljne kapi pomažu u terapiji i očuvanju zdravlja kod:- povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi- štite jetru od toksina i infekcija- dugotrajnog uzimanja lekova- otež..
808,86 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja mate..
1.319,35 RSD
Floravitex kapi su dijetetski proizvod koji pomaže održavanju hormonske ravnoteže kod žena i ublažavanju tegoba koje prate menopauzu. Namena: -bolne menstruacije (dismenoreja)-predmenstrualni sindrom (PMS, bol i nadutost grudi, glavobolja i dr.)-neredovne menstruacije-obilna krvarenja materice-..
942,08 RSD
Maskulin kapi su tečni dodatak ishrani namenjen za problem muške neplodnosti, koji pomaže kod erektilne disfunkcije, povećava libido, smanjuje masnoće u krvi, a dovodi i do povećanja mišićne mase. * POZITIVNI EFEKTI 100% PRIRODNIH Maskulin kapi:- povećanje fizičke snage, izdržljivosti i kondicije- p..
808,86 RSD
Valechin kapi su 100% prirodan proizvod namenjen za jak i snažan imunitet.* Valechin kapi pomažu kod:– opšteg jačanja imuniteta– bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija– HPV virusa– sinuzitisa i drugih hroničnih upala disajnih organa– uznemirenosti i napetosti.Način upotrebe Valechin kapi: Odr..
1.708,37 RSD
PRIRODNO REŠENJE ZA PROŠIRENE VENE, BOL I OTOK U NOGAMAVendoksin® gel je prirodni biljni preparat na bazi organski sertifikovanih biljnih ekstrakata kestena, hajdučke trave, ždraljike, zdravca i nevena, za negu kože kod proširenih vena i ispucalih kapilara, umornih i otečenih nogu, napetosti u mišić..
1.078,28 RSD
Tinktura od odabranog biljaSastav: mešavina biljnih ekstrakata divljeg kestena, hajdučke trave, žutog i belog kokotca, žive trave i nevena. Zbog svog blagotvornog dejstva na prokrvljenost svih organa Vendoksin kapi mogu koristiti i potpuno zdrave osobe.Namenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi..
1.485,54 RSD
100% PRIRODNI ORGANSKI PROIZVODSastav: ekstrakt organske herbe virka (Alchemilla vulgaris L., Rosaceae) i organski voćni destilat.Virak pokazuje jaku antioksidativnu aktivnost i inhibitorni efekat na rast tumora.Preporučuje se kod različitih ginekoloških oboljenja (krvarenja, poremećaji menstrualnog..
704,97 RSD
Zodeks čaj sadrži mešavinu usitnjenih biljnih droga sa uroantiseptičnim i diuretskim dejstvom.Preporučuje se kod:-lakših zapaljenja mokraćnih kanala i bešike-kao pomoćno sredstvo kod težih oboljenja, uz odgovarajuće lekove koje propiše lekar-koristi se i za pojačano izlučivanje mokraće, čime se spre..
1.231,23 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)