Apoteka Janković
Korpa

4U PHARMA

4U PHARMA
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3 je dodatak ishrani koji se primenjuje preventivno od 8.dana života, u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporukama pedijatara, za zdrav razvoj kostiju i zuba, u dozi od 400 IJ dnevno. Vitamin D3 rastvoren je u prirodnom maslinovom ulju, bez alergena, kozervansa i aditiva. Kapsula je ..
536,32 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3+K1 je dodatak ishrani koji se koristi za prevenciju kasne hemoragijske bolesti i rahitisa kod novorođenčadi i odojčadi. Zbog niske koncentracije vitamina K1 u majčinom mleku i rizika od nedostatka vitamina K1, svim bebama na prirodnoj ishrani, u skladu sa Evropskim i nacionalnim preporuka..
618,78 RSD
Brend: 4U PHARMA
Babytol D3+OMEGA je dodatak ishrani namenjen za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija, za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka deteta, kao i za jake i čvrste bebine kosti i zube. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mik..
927,47 RSD
Brend: 4U PHARMA
BABYTOL OMEGA DHA je dodatak ishrani namenjen za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija, za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka deteta. DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobijenog iz priorodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masn..
789,12 RSD
Brend: 4U PHARMA
Bimunal imuno adults je dodatak ishrani PRIRODNOG sastava namenjen za jačanje imuniteta kod odraslih i dece starije od 12 godina! Preporučuje se u vreme sezonskih infekcija – prehlade, gripa, virusnih infekcija i nakon upotrebe antibiotika.Delovanje: - Baobab je super voćka jedinstvenog nutritivnog ..
440,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
BIMUNAL je sirup jedinstvenog i prirodnog sastava koji podiže i jača imunitet kod dece i odraslih. Sirup ne sadrži nikakve štetne i škodljive dodatke za decu. Poseduje  prirodnu aromu jagode.Delovanje:- ekstrakt crne zove u sirupu sprečava vezivanje virusa za receptore na ćeliji i ulazak virusa..
590,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Bimunal sirup imuno je sirup jedinstvenog, prirodnog sastava za podizanje i jačanje imuniteta koji se primenjuje kod dece iznad 1 godine starosti. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Posebno se preporučuje u periodu od se..
690,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
Megakid krill je dodatak ishrani koji ima izuzetno značajnu ulogu u zdravom razvoju deteta – razvoju mozga i imunog sistema, ali i u zaštiti od alergija, ekcema, atopijskog dermatitisa. Od pomoći je i kod poremećaja pažnje i koncentracije. Delovanje: - Omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku u..
1.243,14 RSD
Brend: 4U PHARMA
Pregnatol Active Folate je dodatak ishrani koji je namenjen ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre planirane trudnoće i tokom cele trudnoće. Pregnatol Active Folate sadrži folat u aktivnom obliku pod zaštićen..
736,49 RSD
Brend: 4U PHARMA
Pregnatol DHA je dodatak ishrani namenjen za korišćenje tokom čitave trudnoće i tokom dojenja, koji sadrži prirodno ulje mikroalgi sa DHA (dokozaheksaenska omega-3 masna kiselina) i koristi se za nadoknadu DHA omega-3 masne kiseline kod trudnica i dojilja. Pregnatol DHA u jednoj kapsuli sadrži prepo..
1.218,55 RSD
Brend: 4U PHARMA
PROBIVAL CHOCO medvedići predstavljaju dečiji probiotik sa prebiotikom neodoljivog ukusa koji najbrže zaustavlja dijareju. Istovremeno ima i zaštitnu funkciju. Čini crevnu floru otpornijom i snažnijom, stimuliše imune ćelije u stomaku, i time jača imuni sistem organizma. Bez glutena, bez šećera i be..
700,40 RSD
Brend: 4U PHARMA
Respiratol flaster je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji se preporučuje kod prehlade, gripa, sinuzitisa, alergijskog rinitisa, curenja iz nosa, zapušenog nosa, bolnog grla, bronhitisa. Delovanje: eterična ulja eukaliptusa, nane i lavande deluju tako što lagano isparavaju i otpušavaju ..
441,89 RSD
Brend: 4U PHARMA
SPIRANTO flaster je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji se preporučuje kod prehlade, gripa, sinuzitisa, alergijskog rinitisa, curenja iz nosa, zapušenog nosa, bolnog grla, bronhitisa. Delovanje: eterična ulja eukaliptusa, nane i lavande deluju tako što lagano isparavaju i otpušavaju nos, suzbi..
441,89 RSD
Brend: 4U PHARMA
Viranto adults je dodatak ishrani namenjen za upotrebu u stanjima prehlade i gripa. Primenjuje se kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod odraslih i dece starije od 12 godina. Viranto adults treba primeniti što pre, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i..
440,00 RSD
Brend: 4U PHARMA
VIRANTO FORTE je sirup prirodnog sastava koji je efikasan lek za prehladu i grip. Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano! Viranto Forte sirup treba primeniti ODMAH, u roku od 2 sata nakon pojavi prvih simptoma prehlade i gripa, jer primenjen u prvih sat do dva od pojave prvih simptoma, ..
768,16 RSD
Brend: 4U PHARMA
Viranto sirup je sirup PRIRODNOG sastava koji sadrži ekstrakt ploda zove i ekstrakt astragalusa (korena kozijeg trna) i koji se primenjuje kod dece iznad 1 godine starosti. Viranto sirup treba primeniti što je pre moguće, u roku od 2 sata od pojave prvih simptoma prehlade i gripa, kako bi se obezbed..
490,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)