Apoteka Janković
Korpa

BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE 1+1 GRATIS

BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE 1+1 GRATIS
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
BIMUNAL IMUNO ADULTS KAPSULE 1+1 GRATIS

Bimunal Imuno Adults kapsule 1+1 GRATIS


Bimunal Imuno Adults
je dodatak ishrani PRIRODNOG sastava namenjen za jačanje imuniteta kod odraslih i dece starije od 12 godina! Preporučuje se u vreme sezonskih infekcija – prehlade, gripa, virusnih infekcija i nakon upotrebe antibiotika.

Delovanje:

* Baobab je super voćka jedinstvenog nutritivnog sastava! Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlaknima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”. Sadrži 10 puta više vitamina C nego pomorandža, 6 puta više kalijuma od banane, 7 puta više magnezijuma od kupina i 3 puta više kalcijuma od mleka. Prirodni vitamini i minerali se bolje apsorbuju i iskorišćavaju od bilo kojih sintetskih! Najbogatiji je izvor prirodnih vlakna u izuzetno visokoj koncentraciji – čak 45%! Vlakno je prirodni prebiotik, koji hrani dobre bakterije u crevima i izuzetno jako utiče na imunski sistem. Kao fantastičan izvor antioksidanasa, baobab ih sadrži čak duplo više od godži bobica.

* Glavni sastojci propolisa deluju protiv mikroba, gljivica, virusa i zapaljenja. Tradicionalno se koristi za jačanje imuniteta i povećanje odbrambenih sposobnosti organizma.

* Ekstrakt ploda zove može da spreči vezivanje virusa za ćeliju i sprečava razmnožavanje virusa u ćeliji.

* Cink je jedan od najvažnijih minerala za funkcionisanje imunskog sistema. Acerola je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C - sadrži 100 puta više vitamina C u odnosu na limun i pomorandžu. Vitamin C doprinosi funkciji imunskog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin D ima izuzetno važnu ulogu u funkcionisanju imunskog sistema.

Način upotrebe: Preporučuje se primena jedne kapsule dnevno, uz obrok ili nakon obroka. Preporučuje se kontinuirana primena, minimum tri meseca uzastopno, posebno u periodu učestalih respiratornih infekcija od oktobra do marta.

Pakovanje: 2x30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
705,17 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 71146