Apoteka Janković
Korpa

SEBAMED

SEBAMED
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY BALZAM ZA USNE jača otpornost nežnih bebinih usana.Sebamed baby balzam za bebe i decu školskog uzrasta sa problemom suvih usana. Štiti i umiruje osetljive bebine usne čak i od vetra i hladnoćeKarakteristike proizvoda:Nežni, prirodni lipidni kompleks pruža dnevnu zaštituBogatstvo biljnih..
356,61 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby gel za kupanje extra soft je vrlo blago sredstvo za čišćenje nudi visoku toleranciju kože za ekstra nežno svakodnevno čišćenje delikatne kože novorođenčeta.Karakteristike proizvoda:100% bez sapuna i alkalijaKompleks šećernih tenzida je vrlo blago sredstvo za čišćenje koje štiti osetljiv..
545,07 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema extra soft predstavlja odličnu zaštitu kože od hladnog vremena, prevencija pelenskog osipa i stimulacija procesa oporavka kože, pogodna i kod problema sa atopijskim dermatitisom.Karakteristike proizvoda:Intenzivna zaštita osetljive bebine kožeČuva od štetnih spoljašnjih uticajaFor..
897,00 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema extra soft predstavlja odličnu zaštitu kože od hladnog vremena, prevencija pelenskog osipa i stimulacija procesa oporavka kože, pogodna i kod problema sa atopijskim dermatitisom.Karakteristike proizvoda:Intenzivna zaštita osetljive bebine kožeČuva od štetnih spoljašnjih utica..
368,97 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema potiv ojeda i osipa je specijalno namenjena za kožu u predelu pelenaKoristi se na genito-analnom području nakon čišćenja i menjanja pelena.Nudi efektivno olakšanje i pouzdanu zaštitu od osipaSastojci: Aqua, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Polyglyceryl-2-Sesquiisostearate, Cera al..
754,59 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby losion 200ml sadrži efikasan kompleks za vlaženje i omekšavanje koji se brzo apsorbuje za nežnu zaštitu bebine osetljive kože protiv suvoće.Karakteristike proizvoda:Nežna zaštita osetljive bebine kožeKompleks koji vlaži i omekšava čuva od suvoćeAlantoin čini kožu glatkom i mekomEks..
946,84 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby mleko za telo za efekasnu zastitu kože od štetnih uticaja okoline i regeneraciju kože protiv iritacije.Karakteristike proizvoda:22% prirodnih lipida u ulje-u-vodi emulzijiSlatko bademovo ulje, Shea buter, skvalen i lecitin štite od suvoćeAlantoin čini kožu glatkom i mekomLako se nanosi ..
1.037,36 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože.Karakteristike proizvoda:100% bez sapuna i alkalijaEkstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacijeBlago kontrolisano penušanjeEkstrakti lekov..
555,24 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože.Karakteristike proizvoda:- 100% bez sapuna i alkalija- Ekstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacije- Blago kontrolisano penušanje- Ekstrak..
910,45 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože.Karakteristike proizvoda:- 100% bez sapuna i alkalija- Ekstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacije- Blago kontrolisano penušanje- Ek..
1.286,22 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC PLAVI- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za l..
5.500,00 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ROZE- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za li..
5.500,00 RSD
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY RANAC ZELENI- Uz kupljeni paket od osam proizvoda Sebamed Vam poklanja izuzetno praktičan i kvalitetan ranac. Ranac je dostupan u više boja.Sadržaj paketa:- Baby pena za kupanje 500ml- Baby krema ekstra meka 200ml- Baby krema protiv ojeda i osipa 100ml- Baby zaštitna krema za lice ..
5.500,00 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby šampon je formula idealna za čišćenje i negu osetljive kože bebine glave, umanjuje rizik od isušivanja i iritacije. Sadrži blage aktivne supstance za nežno pranje. Omogućava lako češljanje. Preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kosu i kožu glave kao i kod atopijskog ekcema i ..
560,62 RSD
Brend: SEBAMED
Za delikatnu dečju kožu i odrasle sa veoma osetljivom ili suvom kožom. Preporučuje se za izuzetno osetljivu i suvu kožu beba kod atopičnog ekcema i psorijaze.   Za upotrebu od prvog dana bebinog rođenja. Omogućava blago čišćenje osetljive dečje kože, čineći je glatkom i mekom pri tom umanj..
408,74 RSD
Brend: SEBAMED
Efektna zaštita kože od štetnih uticaja okoline i regeneracija kože protiv iritacija. Posebno preporučljivo za meko i nežno čišćenje područja u predelu pelena. Sastojci pomažu inhibiciju zapaljenja, smiruju svrab i umiruju kožu. Pogodno i za nežno uklanjanje šminke oko osetljivog područja očiju..
479,41 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 97 (7 strana)