Apoteka Janković
Korpa

SEBAMED

SEBAMED
Brend: SEBAMED
SEBAMED BABY BALZAM ZA USNE jača otpornost nežnih bebinih usana.Sebamed baby balzam za bebe i decu školskog uzrasta sa problemom suvih usana. Štiti i umiruje osetljive bebine usne čak i od vetra i hladnoćeKarakteristike proizvoda:Nežni, prirodni lipidni kompleks pruža dnevnu zaštituBogatstvo biljnih..
430,48 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby gel za kupanje extra soft je vrlo blago sredstvo za čišćenje nudi visoku toleranciju kože za ekstra nežno svakodnevno čišćenje delikatne kože novorođenčeta.Karakteristike proizvoda:100% bez sapuna i alkalijaKompleks šećernih tenzida je vrlo blago sredstvo za čišćenje koje štiti osetljiv..
716,23 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema extra soft predstavlja odličnu zaštitu kože od hladnog vremena, prevencija pelenskog osipa i stimulacija procesa oporavka kože, pogodna i kod problema sa atopijskim dermatitisom.Karakteristike proizvoda:Intenzivna zaštita osetljive bebine kožeČuva od štetnih spoljašnjih uticajaFor..
1.045,75 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema Extra soft predstavlja odličnu zaštitu kože od hladnog vremena, prevencija pelenskog osipa i stimulacija procesa oporavka kože, pogodna i kod problema sa atopijskim dermatitisom.Karakteristike proizvoda:- Intenzivna zaštita osetljive bebine kože.- Čuva od štetnih spoljašnjih utica..
909,58 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema extra soft predstavlja odličnu zaštitu kože od hladnog vremena, prevencija pelenskog osipa i stimulacija procesa oporavka kože, pogodna i kod problema sa atopijskim dermatitisom.Karakteristike proizvoda:Intenzivna zaštita osetljive bebine kožeČuva od štetnih spoljašnjih utica..
421,42 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema potiv ojeda i osipa je specijalno namenjena za kožu u predelu pelenaKoristi se na genito-analnom području nakon čišćenja i menjanja pelena.Nudi efektivno olakšanje i pouzdanu zaštitu od osipaSastojci: Aqua, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Polyglyceryl-2-Sesquiisostearate, Cera al..
615,98 RSD 879,97 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby krema potiv ojeda i osipa je specijalno namenjena za kožu u predelu pelena.Koristi se na genito-analnom području nakon čišćenja i menjanja pelena.Nudi efektivno olakšanje i pouzdanu zaštitu od osipaSastojci: Aqua, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Polyglyceryl-2-Sesquiisostearate, Cera a..
495,42 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby losion 200ml sadrži efikasan kompleks za vlaženje i omekšavanje koji se brzo apsorbuje za nežnu zaštitu bebine osetljive kože protiv suvoće.Karakteristike proizvoda:Nežna zaštita osetljive bebine kožeKompleks koji vlaži i omekšava čuva od suvoćeAlantoin čini kožu glatkom i mekomEks..
1.156,74 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby mleko za telo za efekasnu zastitu kože od štetnih uticaja okoline i regeneraciju kože protiv iritacije.Karakteristike proizvoda:22% prirodnih lipida u ulje-u-vodi emulzijiSlatko bademovo ulje, Shea buter, skvalen i lecitin štite od suvoćeAlantoin čini kožu glatkom i mekomLako se nanosi ..
1.283,75 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože.Karakteristike proizvoda:- 100% bez sapuna i alkalija- Ekstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacije- Blago kontrolisano penušanje- Ek..
1.571,45 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed Baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože. Karakteristike proizvoda:- 100% bez sapuna i alkalija- Ekstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacije- Blago kontrolisano penušanje- Ekstra..
2.133,05 RSD
Brend: SEBAMED
Sebamed baby pena je formulacija bez sapuna sa pH vrednošću od 5.5 podstiče razvoj bebinog kiselinskog omotača, kao i balansa vlažnosti kože.Karakteristike proizvoda:100% bez sapuna i alkalijaEkstra blag tenzidni kompleks za nežno čišćenje bez dehidratacijeBlago kontrolisano penušanjeEkstrakti lekov..
501,36 RSD 716,23 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 109 (10 strana)