Apoteka Janković
Korpa

M&V Pharm

M&V Pharm
Brend: M&V Pharm
COLAFIT kockice je dodatak ishrani koji sadrži čist kristalni kolagen za jake mišiće, tetive, ligamente i kosti. Preporučuje se za jačanje i regeneraciju ligamenata, tetiva i mišića, nakon hiruških intervencija (ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva),  nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgr..
2.418,75 RSD
Brend: M&V Pharm
Ferticure je dodatak ishrani namenjen ženama sa postavljenom dijagnozom policističnog ovarijalnog sindroma, tinejdžerima (akne,maljavost,neredovne menstruacije),osobama sa insulinskom rezistencijom, ženama koje planiraju trudnoću (neredovne ovulacije,loš kvalitet jajnih ćelija), osobama koje otežano..
3.600,00 RSD
Brend: M&V Pharm
FERTICURmag je dodatak ishrani koji se preporučuje kod sindroma policističnih jajnika, neredovne ovulacije i regulacije menstrualnog ciklusa, otežanog gubitka kilograma, prevencije dijabetesa u trudnoći. * Mio-inozitol učestvuje u produkciji androgena na nivou jajnika, povećava osetljivost ćelija na..
1.275,12 RSD
Brend: M&V Pharm
FERTICURmel je dodatak ishrani koji se preporučuje kod sindroma policističnih jajnika, insulinske rezistencije, pripreme za vantelesnu oplodnju, prevencije trudničkog dijabetesa i regulacije nivoa šećera i insulina u krvi. * D-hiro-inozitol povećava osetljivost tkiva na insulin, reguliše nivo glukoz..
1.738,80 RSD
Brend: M&V Pharm
Flogedir Forte se primenjuje kod upale i otoka kod teških traumatskih, posthirurških stanja, osteoartikularnih, urogenitalnih, respiratornih i stomatoloških zapaljenskih procesa. Delovanje: - Poretexil, enzimski kompleks proteaza poseduje specifičnu katalitičku aktivnost proteaza i odgovoran je za a..
1.462,50 RSD
Brend: M&V Pharm
Phebo-up gel  se preporučuje kod hronične venske isuficijencije, umornih i teških nogu, kapilarne fragilnosti, teleangiektazije, varikoznih vena, grčeva u nogama, oštećenja i atrofije kože. Delovanje: Aktivne komponente sinergijskim delovanjem poboljšavaju mikrocirkulaciju, toniziraju venski zi..
1.125,00 RSD
Brend: M&V Pharm
Utidir 60 se preporučuje kod uretritisa, cistitisa, prostatitisa. Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalni trakt. Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija.Način upotrebe: Jednom dnevno,..
1.350,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)