Apoteka Janković
Korpa

M&V Pharm

M&V Pharm
Brend: M&V Pharm
COLAFIT kockice je dodatak ishrani koji sadrži čist kristalni kolagen za jake mišiće, tetive, ligamente i kosti. Preporučuje se za jačanje i regeneraciju ligamenata, tetiva i mišića, nakon hiruških intervencija (ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva),  nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgr..
2.232,00 RSD
Brend: M&V Pharm
Flogedir Forte se primenjuje kod upale i otoka kod teških traumatskih, posthirurških stanja, osteoartikularnih, urogenitalnih, respiratornih i stomatoloških zapaljenskih procesa. Delovanje: - Poretexil, enzimski kompleks proteaza poseduje specifičnu katalitičku aktivnost proteaza i odgovoran je za a..
1.414,88 RSD
Brend: M&V Pharm
Phebo-up gel  se preporučuje kod hronične venske isuficijencije, umornih i teških nogu, kapilarne fragilnosti, teleangiektazije, varikoznih vena, grčeva u nogama, oštećenja i atrofije kože. Delovanje: Aktivne komponente sinergijskim delovanjem poboljšavaju mikrocirkulaciju, toniziraju venski zi..
1.088,37 RSD
Brend: M&V Pharm
Utidir 60 se preporučuje kod uretritisa, cistitisa, prostatitisa. Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalni trakt. Snažan je u borbi protiv upale. Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija.Način upotrebe: Jednom dnevno,..
1.175,44 RSD 1.306,04 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)