Apoteka Janković
Korpa

EKOFARM

EKOFARM
Brend: EKOFARM
Eko B-Vit u obliku film tableta je dodatak ishrani, koji sadrži kompleks svih neophodnih vitamina B.Namena:-za funkcionisanje nervnog sistema i na oštećenje nerava (lumbo-išialgije, sindrom karpalnog tunela, povrede nerva...)-kod osoba sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (pojedini oblici an..
139,10 RSD
Brend: EKOFARM
Eko-C-Vit je dodatak ishrani na bazi vitamina C namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta. * Mogu ga koristiti deca starija od 3 godine. * Sadrži preporučenu dozu vitamina C od 50 mg, koja zadovoljava dnevne potrebe dece za ovim vitaminom. * Dražeje su slatkog ukusa, sa 100 % prirodnom aromom po..
153,01 RSD
Brend: EKOFARM
Eko-Fe++ je dodatak ishrani u obliku film tableta koji sadrži organski vezano dvovalentno gvožđe u obliku glukonata, čija je glavna prednost odlična resorpcija u organizmu.Pored gvožđa, Eko-Fe++ film tablete su obogaćene i folnom kiselinom i vitaminom C, koji dodatno doprinose biološkoj iskoristljiv..
226,06 RSD
Brend: EKOFARM
Eko-K+ je dodatak ishrani koji nadoknađuje organizmu izlučeni kalijum, čime doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog, srčanog i mišićnog tkiva i sprečava pojavu grčeva u mišićima.Namena: Namenjen je  osobama koje gube kalijum usled intenzivnog znojenja uzrokovanog napornim radom, sportsk..
156,50 RSD
Brend: EKOFARM
Ekosept bez šećera je dodatak ishrani na bazi etarskih ulja žalfije i pitome nane u obliku oribleta. Osvežavajućeg su, aromatično-kiselog ukusa, prilagođenog svim starosnim grupama.Namena:-za osveženje daha i dezinfekciju usta i ždrela-jačanju sluznice usne duplje i desni-kod iritacija izazvanih inf..
176,21 RSD
Brend: EKOFARM
Ekosept je dodatak ishrani na bazi etarskih ulja žalfije i pitome nane u obliku oribleta. Osvežavajućeg su, aromatično-kiselog ukusa, prilagođenog svim starosnim grupama.Namena:-za osveženje daha i dezinfekciju usta i ždrela-jačanju sluznice usne duplje i desni-kod iritacija izazvanih infektivn..
153,01 RSD
Brend: EKOFARM
Propolis C-100  bez šećera je dodatak ishrani na bazi ekstrakta propolisa visoke biološke vrednosti i vitamina C.Namena:-u periodima smene godišnjih doba, kada je učestalija pojava bakterijskih i virusnih infekcija u populaciji-za upotrebu u toku infekcija gornjih disajnih puteva, kao što ..
185,47 RSD
Brend: EKOFARM
Propolis C-100 je dodatak ishrani na bazi ekstrakta propolisa visoke biološke vrednosti i vitamina C.Namena:-u periodima smene godišnjih doba, kada je učestalija pojava bakterijskih i virusnih infekcija u populaciji-za upotrebu u toku infekcija gornjih disajnih puteva, kao što su upala ždrela, krajn..
168,08 RSD
Brend: EKOFARM
Sweetener je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su kombinovanjem ove dve supstanc..
104,33 RSD
Brend: EKOFARM
Sweetener je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata.Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. Sweetener tablete izrađene su k..
148,38 RSD
Brend: EKOFARM
Vitamin C 500mg je dodatak ishrani neophodan za očuvanje vitalnosti i poboljšanje otpornosti organizma.Delovanje: Vitamin C značajno pomaže u održavanju normalne funkcije imunološkog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i normalnim psih..
23,18 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)