Apoteka Janković
Korpa

Reuma

Reuma
Brend: SOFIA
Sofija krem sa pčelinjim otrovom i kompleksom hondroitin-glukozamin je efikasan hondroprotektor, prirodno sredstvo za profilaksu oboljenja zglobova i kičme. Delovanje: Potpomaže prirodnu regenraciju hrskavičavog tkiva, snabdeva zglobove elementima za aktivno obnavljanje. Sprečava razvoj destruktivni..
921,20 RSD
Krema za telo Sofija sa pčelinjim otrovom je prirodno efikasno sredstvo za profilaksu bolesti zglobova i kičme.Delovanje: Poboljšava funkcionalni status zglobno-koštanog sistema, ima protivupalno i spazmolitičko dejstvo. Stimuliše normalizaciju metaboličkih procesa u zglobnim tkivima, uspo..
884,98 RSD
Krema za telo Sofija sa pčelinjim otrovom je prirodno efikasno sredstvo za profilaksu bolesti zglobova i kičme.Delovanje: Poboljšava funkcionalni status zglobno-koštanog sistema, ima protivupalno i spazmolitičko dejstvo. Stimuliše normalizaciju metaboličkih procesa u zglobnim tkivima, usporava destr..
579,56 RSD
Brend: NEVENA
Speed vaporub trenutno olakšava bol u zglobovima i mišićima, pospešuje cirkulaciju i daje osećaj svežine.Delovanje: Mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. ..
219,23 RSD
Brend: LOTOS
Tedonal je antireumatska mast namenjena za lokalnu primenu sa analgetskim, rubefacijentnim i blagim anestetičkim dejstvom.Delovanje: Metil-salicilat deluje nespecifično podražajno (rubefacijentno), pospešujući cirkulaciju kroz namazan deo tela, salicilna kiselina olakšava prodiranje metil-salicilata..
221,67 RSD
Brend: ABELA PHARM
Exedol® sprej ispoljava lokalno analgetsko i antiinflamatorno dejstvo. Na mestu nanošenja pojačava cirkulaciju što dovodi do povećanja lokalnog protoka krvi izazivajući prijatan osećaj zagrevanja. Kapsaicin pomaže u ublažavanju bola sprečavanjem akumulacije supstance P u perifernim senzornim neuroni..
778,79 RSD 865,32 RSD
Prikazuje se 37 do 42 od 42 (4 strana)