Apoteka Janković
Korpa

BabyJem

Brend: BabyJem
BabyJem termofor-jastuk Sovica ROZE je termofor za grčeve za bebe u obliku sovice, koji je ujedno i jastuk ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje.* Uvek se uverite da jastuk nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite ..
900,00 RSD
Brend: BabyJem
BabyJem termofor-jastuk Sovica SIVA je termofor za grčeve za bebe u obliku sovice, koji je ujedno i jastuk ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje.* Uvek se uverite da jastuk nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite ..
900,00 RSD
Brend: BabyJem
BabyJem termofor-jastuk Sovica ZELENA je termofor za grčeve za bebe u obliku sovice, koji je ujedno i jastuk ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje.* Uvek se uverite da jastuk nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite&nb..
914,40 RSD
Brend: BabyJem
BabyJem termofor-pojas BELI je pojas za grčeve za bebe ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje* Uvek se uverite da pojas nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite  sloj ili dva  odeće, pelene, između  pojas..
1.096,88 RSD
Brend: BabyJem
BabyJem termofor-pojas SIVI je pojas za grčeve za bebe ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje* Uvek se uverite da pojas nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite  sloj ili dva  odeće, pelene, između  pojas..
1.096,88 RSD
Brend: BabyJem
BabyJem termofor-pojas ZELENI je pojas za grčeve za bebe ispunjen košticama višnje i 100% je prirodan proizvod. Pomaže u smanjenju grčeva kod beba i nežno greje* Uvek se uverite da pojas nije pregrejan, da ne zagreva bebu, i obavezno postavite  sloj ili dva  odeće, pelene, između  poj..
1.114,40 RSD
Brend: BabyJem
Babyjem termos za flašice PINK je namenjen da održava temperaturu flašice i tako spreči da se sadržaj u njoj zagreva na toplom vremenu ili hladi u zimskim danima.* Idealan je za porodična putovanja i duge šetnje.* Torbica je od dezeniranog materijala obložena sa unutrašnje strane stiroporom koji čuv..
928,12 RSD
Brend: BabyJem
Babyjem termos za flašice PLAVI je namenjen da održava temperaturu flašice i tako spreči da se sadržaj u njoj zagreva na toplom vremenu ili hladi u zimskim danima.* Idealan je za porodična putovanja i duge šetnje.* Torbica je od dezeniranog materijala obložena sa unutrašnje strane stiroporom koji ču..
928,12 RSD
Brend: BabyJem
Babyjem termos za flašice SIVI je namenjen da održava temperaturu flašice i tako spreči da se sadržaj u njoj zagreva na toplom vremenu ili hladi u zimskim danima.* Idealan je za porodična putovanja i duge šetnje.* Torbica je od dezeniranog materijala obložena sa unutrašnje strane stiroporom koji čuv..
928,12 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)