Apoteka Janković
Korpa

LO.LI.PHARMA INTERNATIONAL

LO.LI.PHARMA INTERNATIONAL
Aleract je dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma.Delovanje:-Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog porođaja-Sprečavanje kon..
1.296,00 RSD
INOFOLIC + je dijetetski proizvod koji utiče pozitivno na hormonalni i metabolički profil kod žena ≥ 35 godina.Namena:- tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanja- nadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil žena- tretman infertiliteta ko..
1.642,68 RSD
INOFOLIC COMBI utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma insulinske rezistencije i policističnih jajnika kod žena sa prekomernom težinom i kod gojaznih žena. Namena:Predstavlja idealno rešenje za osobe sa BMI ≥25 (body mass index) i:- simptomima i znacima PCOS-a (policistični ovarijalni ..
1.425,60 RSD
INOFOLIC COMBI utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma insulinske rezistencije i policističnih jajnika kod žena sa prekomernom težinom i kod gojaznih žena. Namena:Predstavlja idealno rešenje za osobe sa BMI ≥25 (body mass index) i:- simptomima i znacima PCOS-a (policistični ovarij..
1.642,68 RSD
INOFOLIC se savetuje za tretman insulinske rezistencije, sindroma policističnih jajnika, kao i za pripremu za trudnoću zbog pozitivnog efekta na kvalitet jajne ćelije. Delovanje:- uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena u reproduktivnom dobu- regulacija menstrualnog ciklusa i uspostavl..
1.166,40 RSD
Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji se koristi za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.Delovanje: Tiroxil 4.0 sadrži mio-inozitol i selen. Zahvaljujuci njihovim svojstvima koristi se kod smanjene funk..
1.101,60 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)