Apoteka Janković
Korpa

LO.LI.PHARMA INTERNATIONAL

LO.LI.PHARMA INTERNATIONAL
Aleract je dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma.Delovanje:-Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog porođaja-Sprečavanje kon..
1.346,40 RSD
Andrositol plus je dijetetski suplement čiji jedinstven sastav deluje zajedničkim snagama protiv neplodnosti muškaraca. Poboljšava ključne parametre sperme (broj, pokretljivost i građu spermatozoida) i obezbeđuje adekvatnu podršku za bolji kvalitet spermatozoida. Pozitivni efekti suplementacije ANDR..
2.239,92 RSD
Delphys je dodatak ishrani koji se koristi u prevenciji i tretmanu mioma uterusa na prirodan način. Sadrži vitamin D, epigalokatehin galat (EGCG) i vitamin B6 - Zahvaljujući aktivnim sastojcima Delphys doprinosi kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjenju simptoma, očuvanju plodnosti, hormonskoj ra..
1.591,20 RSD
INOFOLIC + je dijetetski proizvod koji utiče pozitivno na hormonalni i metabolički profil kod žena ≥ 35 godina.Namena:- tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanja- nadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil žena- tretman infertiliteta ko..
1.823,76 RSD
Inofolic Combi HP je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, folne kiseline i alfa-laktalbumina.Unapređena formulacija sa alfalaktalbuminom povećava efikasnost proizvoda do 95%.Jedinstvena kombinacija inozitola u INOFOLIC® Combi HP-u u idealnom odnosu ..
2.217,60 RSD
INOFOLIC COMBI utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma insulinske rezistencije i policističnih jajnika kod žena sa prekomernom težinom i kod gojaznih žena. Namena:Predstavlja idealno rešenje za osobe sa BMI ≥25 (body mass index) i:- simptomima i znacima PCOS-a (policistični ovarij..
1.738,08 RSD
Inofolic HP je dodatak ishrani na bazi mio-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina koji je namenjen osobama sa insulinskom rezistencijom, ženama sa postavljenom dijagnozom sindroma policističnih jajnika, tinejdžerima (Akne, masna koža i kosa, loš kvalitet kože, kose i noktiju, pojačana maljavo..
1.413,72 RSD
INOFOLIC se savetuje za tretman insulinske rezistencije, sindroma policističnih jajnika, kao i za pripremu za trudnoću zbog pozitivnog efekta na kvalitet jajne ćelije. Delovanje:- uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena u reproduktivnom dobu- regulacija menstrualnog ciklusa i uspostavl..
1.166,40 RSD
Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji se koristi za uspostavljanje normalne funckije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.Delovanje: Tiroxil 4.0 sadrži mio-inozitol i selen. Zahvaljujuci njihovim svojstvima koristi se kod smanjene funk..
1.285,20 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)