Apoteka Janković
Korpa

BIODERMA LABORATOIRE

BIODERMA LABORATOIRE
ABCDerm Babysquam krema protiv temenjače je intenzivna negujuća i hidratantna nega posebno formulisana za efikasno i nežno uklanjanje ljuspa zahvaljujući keratolitičkom aktivnom sastojku (estar jabučne kiseline). Takođe hrani kožu zahvaljujući veoma efikasnim emolijensima kao što su ši puter i..
1.187,28 RSD
ABCDerm Change Intensif krema protiv pelenskog osipa namenjen je sprečavanju pelenskog osipa i obnovi kože ove regije zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima: D-pantenol, ima umirujuća svojstva i jača kožnu barijeru ubrzavanjem rekonstrukcije epidermisa. Cink oksid štiti epidermis i umiruje iri..
1.163,53 RSD
ABCDerm cold-cream zaštitna krema za lice i telo je hranljiva nega, specijalno formulisana za bebe i malu decu sa kožom sklonom isušivanju. Njena kremasta tekstura sadrži pčelinji vosak koji štiti od štetnih spoljašnjih uticaja (vetar, hladnoća, grejanje, krečna voda), ulje slatkog badema, sa e..
988,94 RSD
ABCDerm gel za pranje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu ..
2.095,20 RSD
ABCDerm gel za kupanje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu..
1.177,50 RSD
ABCDerm hydratant je specijalno formulisano hranljivo mleko sa ciljem da hidrira i štiti, poštujući osetljivu kožu beba. Lipigenium™, lipidni kompleks inspirisan strukturom kože, trenutno obnavlja prirodni zaštitni film i jača kožnu barijeru dugoročno. Duo hranljivih biljnih ulja obezbeđuje pri..
1.482,00 RSD
ABCDerm peri-oral je umirujuća krema specijalno dizajnirana da pročisti i umiri i zaštiti iritiranu kožu oko usta beba i dece i da spreči pojavu osipa i iritacije. Njegov kompleks Amylpriv Patent™ inhibira alfa-amilazu, enzim prisutan u pljuvački koji može nadražiti nežnu kožu područja oko usta - di..
1.258,53 RSD
Atoderm blagi gel je sredstvo za čišćenje bez sapuna i bez konzervansa, savršeno je prilagođen higijeni suve i osetljive kože. Zahvaljujući hidratantnim aktivnim sastojcima, omekšava i štiti epidermis. Umirujuća svojstva smanjuju osećaj zatezanja. Ispira se savršeno zahvaljujući kremastoj peni...
1.733,43 RSD
Atoderm blagi gel za tuširanje kremaste i mirisne teksture je gel za čišćenje savršeno prilagođen higijeni suve i osetljive kože cele porodice - bebe, deca i odrasli. Bez sapuna, formula sa fiziološkim pH ovog gela za tuširanje sadrži patentirani prirodni kompleks DAF koji povećava prag toler..
967,98 RSD
Atoderm intenzivna nega za područje oko očiju je svakodnevna 3 u 1 nega za iritirane kapke: umiruje, obnavlja kožu i uklanja šminku. Enoksolon utiče na faktore svraba, kako bi trajno umirio kožu. Jedinstvena Lipigenium™ tehnologija stimuliše proizvodnju lipida i obnavlja efikasnost kožne barije..
1.963,90 RSD
Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekonstruiše barijeru kože tako što biološki stimuliše sintezu lipida i proteina...
2.901,15 RSD
Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekonstruiše barijeru kože tako što biološki stimuliše sintezu lipida i proteina. Derm..
1.198,45 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 109 (10 strana)