Apoteka Janković
Korpa

CeraVe

Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje: - Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela. - Posebno formulisana za osetljivu kožu lica koja je normalna do suva i sklona iritacijama, uključujući ekc..
876,44 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu upotrebu.Delovanje:- Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.- Posebno formulisana za osetljivu kožu lica koja je normalna do suva i sklona iritacijama, uključujući ekce..
1.205,99 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu. Delovanje:- Zaštitna hidratantna krema za lice i telo. - Celodnevna hidratacija za suvu kožu. - Posebno formulisana za hidrataciju osetljive kože koja je suva. Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekc..
1.095,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Zaštitna hidratantna krema za lice i telo.- Celodnevna hidratacija za suvu kožu.- Posebno formulisana za hidrataciju osetljive kože koja je suva. Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekcemi..
1.535,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice SPF25 za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Izuzetno lagana hidratantna nega za lice sa zaštitnim faktorom 25 za normalnu do suvu kožu pruža celodnevnu hidrataciju. - Široki spektar SPF 25 pruža zaštitu od UVA i UVB zraka dok istovremeno..
1.095,90 RSD 1.369,88 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Izuzetno lagana hidratantna nega za lice za normalnu do suvu kožu. - Posebno formulisana za hidrataciju normalne do suve osetljive kože. - Ultra lagana formula hidrira kožu i pomaže u zaštiti barijer..
1.095,90 RSD 1.369,88 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu. Delovanje:- Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. - Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva. - Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima. S..
1.223,30 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. - Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva. - Pogodno i za upotrebu na koži sklonoj ekcemima. - ..
1.489,39 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe obnavljajuća krema za ekstremno suve, grube ruke je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Obnavljajuća krema za ruke za suve i grube ruke. - Posebno formulisana za vrlo suvu, grubu i ispucalu kožu ruku. - CeraVe obnavljajuća krema za ruke ima nemasnu formulu koja duboko hidrira suvu, isp..
548,67 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe obnavljajuća krema za stopala za ekstremno suvu, grubu, neravnu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Razvijena u saradnji sa dermatolozima, CeraVe SA obnavljajuća krema za stopala efikasno hidrira i štiti prirodnu barijeru kože stopala. - Ova brzo upijajuća nemasna krema, sa 3 e..
931,67 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Nežni, penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu lica i tela. - Posebno formulisan za osetljivu kožu koja je normalna do masna i sklona neprijatnosti i nesavršenostima. - Nežni penušavi g..
1.042,11 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje:- Nežni, penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu lica i tela.- Posebno formulisan za osetljivu kožu koja je normalna do masna i sklona neprijatnosti i nesavršenostima.- Nežni penušavi gel..
1.480,33 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)