Apoteka Janković
Korpa

CeraVe

Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica k..
2.194,34 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu: * Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela. * Posebno formulisana za osetljivu kožu lica..
876,44 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu upotrebu.Delovanje CeraVe hidrantne emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu:* Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela.* Posebno formulisana za osetljivu kožu lica ..
1.206,00 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu. Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo. * Celodnevna hidratacija za suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju osetlj..
1.095,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna krema za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne kreme za lice i telo za suvu do vrlo suvu kožu:* Zaštitna hidratantna krema za lice i telo.* Celodnevna hidratacija za suvu kožu.* Posebno formulisana za hidrataciju osetljive..
1.535,56 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice SPF25 za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne nege za lice SPF25 za normalnu do suvu kožu:* Izuzetno lagana hidratantna nega za lice sa zaštitnim faktorom 25 za normalnu do suvu kožu pruža celodnevnu hidrataciju. * Široki sp..
1.369,88 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantna nega za lice za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantne nege za lice za normalnu do suvu kožu:* Izuzetno lagana hidratantna nega za lice za normalnu do suvu kožu. * Posebno formulisana za hidrataciju normalne do suve osetljive kože. * Ultra..
1.369,88 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu.* Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva.* ..
2.678,13 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu. Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. * Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva...
1.223,30 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidrantni losion za suvu do vrlo suvu kožu je pogodan za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidrantnog losiona za suvu do vrlo suvu kožu:* Lagan hidratantni losion za telo za suvu do vrlo suvu kožu. * Posebno formulisana, izuzetno lagana tekstura za hidrataciju osetljive kože koja je suva. ..
1.535,57 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe hidratantna kremasto-penušava emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe hidratantne kremasto-penušave emulzije za čišćenje za normalnu do suvu kožu: * Višefunkcionalna emulzija za čišćenje lica za svakodnevnu upotrebu koja efikasno uklanj..
1.411,63 RSD
Brend: CeraVe
CeraVe obnavljajuća krema za ekstremno suve, grube ruke je pogodna za svakodnevnu primenu.Delovanje CeraVe obnavljajuće kreme za ekstremno suve, grube ruke:* Obnavljajuća krema za ruke za suve i grube ruke. * Posebno formulisana za vrlo suvu, grubu i ispucalu kožu ruku. * CeraVe obnavljajuća krema z..
548,67 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)