Apoteka Janković
Korpa

L'erbolario

Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario 3 Rosa gel za tuširanje je mirisni gel za tuširanje sa omekšavajućom i zaštitnom snagom zahvaljujući dragocenim tečnim ekstraktima dobijenim iz aromatičnog crvenog bibera, latica bujne vrtne ruže i veličanstvenog cveta vrtnog sleza.* Poseduje izrazito antioksidativno, zaštitno i umirujuć..
1.569,64 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario 3 Rosa krema za telo je krema za telo sa ekstraktima ruže, ružičastog bibera i badema koja hidrira i daje šarmantnu aromu. Prirodni ekstrakti proizvedeni u L'erbolario laboratoriji imaju antioksidativna svojstva - krema štiti od opuštanja i preranog starenja kože.* Ekstrakti dobijeni iz ..
2.507,00 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario 3 Rosa mirisni sapun je ženstveno i delikatno sredstvo za svakodnevno čišćenje kože tela.* Zahvaljujući hidratantnom i omekšavajućem dejstvu ekstrakata bujne vrtne ruže, ružičastog bibera i veličanstvenog cveta vrtnog sleza, obogaćenih saharidima i flavonoidima, zajedno sa zaštitnim milo..
583,85 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario 3 Rosa parfem je romantičan i ženstven miris, koji daje ružičasti akcenat na zavodljivu moć svake žene, naglašavajući njenu ženstvenu eleganciju, kao i njenu zavodljivu i nestašnu prirodu.* Šarmira notama aromatičnog crvenog bibera, bujne vrtne ruže i veličanstvenog vrtnog sleza.* Ovaj p..
4.191,49 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario ACCORDO Arancio gel za tuširanje je mirisni gel za tuširanje sa okrepljujućim i živahanim, originalanim mirisom koji pruža energetski užitak kupanja ili tuširanja.* Nežno efikasno čišćenje je omogućeno zahvaljujući delikatnim deterdžentima na biljnoj bazi koji kožu toniziraju i hidriraju..
1.333,15 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario ACCORDO Arancio krema za telo je nežna tečna emulzija fluidne teksture koja svojim slatkim i svežim mirisom pruža osećaj trenutnog, vitalnog blagostanja.* Krema štiti, tonizira i vlaži vašu kožu, poboljšavajući elastičnost zahvaljujući sastojcima biljnog porekla, koji uključuju ekstrakte..
2.684,58 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario ACCORDO Arancio mirisni sapun je sredstvo za svakodnevno čišćenje kože tela namenjeno svim tipovima kože.* Biljni aktivni sastojci poput ulja repice, suncokreta i kokosa pomažu u održavanju fiziološke elastičnosti kože.* Sapun sa intenzivnim mirisom citrusa i vanile hidrira i neguje kož..
745,14 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario ACCORDO Arancio parfem je originalan i prefinjen miris, za Nju i za Njega.* Ponovno budi i umiruje vaša čula mirisom koji asocira na toplinu i vitalnu energiju. * Unisex parfem za sve one koji čeznu za citrusnim mirisima mandarina i crvenih narandži. Miris koji svakako obećava dobru dozu..
4.191,49 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario Albero di Giada fluid za telo je lagana fluidna krema za negu kože tela cvetno citrusnog mirisa.* Krema je prijatna za nanošenje.* Zahvaljujući bogatim biljnim sastojcima kao što su ekstrakt i destilovana voda žada, vitamin E iz soje te kokosov i karite maslac, vaša koža će biti nahranje..
2.667,69 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario Albero di Giada parfem je idealan za žene koje žele svakodnevno zračiti pozitivnom energijom i odisati svežinom. Pozitivna energija biljke žada u jednom parfemu.* Osvežavajući ženski parfem cvetno citrusnih nota.* Super svež miris pruža sav svoj šarm i pozitivnu energiju zahvaljujući mir..
4.191,49 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario Albero di Giada gel za tuširanje je mirisni gel za tuširanje cvetno citrusnog mirisa. * Nežna formula za čišćenje sa efikasnim hidratantnim, emolijentnim i zaštitnim svojstvima.* Zahvaljujući  sastojcima prirodnog porekla, kao što su ekstrakt i destilovana voda biljke žada, površins..
1.467,69 RSD
Brend: L'ERBOLARIO
L'erbolario Camelia gel za tuširanje je mirisni gel za tuširanje bogatog mirisa kamelije.* Nežni gel za tuširanje i kupanje čini vašu kožu mekanom na dodir. Pažljivo odabrani sastojci lana i zobi štite prirodnu vlažnost vaše kože - pomažu vašoj koži da održi prirodnu hidrataciju, a ekstrakti lista z..
1.469,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 76 (7 strana)