Apoteka Janković
Korpa

LABIALFARM

LABIALFARM
Brend: LABIALFARM
Arthronal je izbalansirana kombinacija 11 aktivnih sastojaka za regeneraciju hrskavice i bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiče na bol i ograničenu pokretljivost kod pacijenata sa osteartrozom kolena, kuka, malih zglobova šake, odnosno kod osteoartroze na nivou kičmenog stuba.Delovanje:-Potpom..
3.110,40 RSD
Brend: LABIALFARM
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti-Poboljšava mem..
2.851,20 RSD
Brend: LABIALFARM
CombiNERV predstavlja četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa alfa-lipoičnu kiselinu (ALA) i superoksid dismutazu (SOD) u kombinaciji sa Acetyl-L-karnitinom i vitaminom B12.Delovanje: Jedinstvena kombinacija ALA i SOD obezbeđuje jak i ciljan antioksidativni ef..
2.462,40 RSD
Brend: LABIALFARM
Gastrotabs rapid je dijetetski suplement za pomoć kod viška želudačne kiseline i zaštite sluznice želuca.Delovanje: -Neutralizacija viška kiseline proizvedene u želucu-Pomaže u zaštiti sluznice želuca od prekomerne kiselineDobijen je patentiranom tehnologijom za brzo rastvaranje koja obezbeđuje dejs..
730,08 RSD
Brend: LABIALFARM
Neuronal sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom.Namena:-bol u vratu-bolni sindrom u lumbalnoj regiji-bolni sindrom u regiji ramena i ruku-lumbago ili bolni sindrom u donjim p..
2.786,40 RSD
Brend: LABIALFARM
New Iron je dijetetski suplement za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Predstavlja odabranu kombinaciju za trudnice, sportiste i osobe sa rizikom od nedostatka gvožđa različitog porekla (brz fizički razvoj, adolescenicija, menstrualno krvarenje, vegeterijanska i veganska ishrana..
1.684,80 RSD
Brend: LABIALFARM
Selitop je jedinstven proizvod u inovativnoj formi orodisperzibilnih tableta, za potrebe ishrane osoba  sa oboljenjima šitne žlezde ili drugim stanjima sa povećanim potrebama za selenom.Primena ove formule kombinuje nekoliko prednosti:-povećana komplijansa-primena bez vode ili drugih tečnosti j..
1.490,40 RSD
Brend: LABIALFARM
Synosteo je fiksna kombinacija vitamina D3, kalcijuma i vitamina K: vitamin D3 obezbeđuje bolju apsorpciju kalcijuma, a kombinovana primena pruža bolju komplijansu. Ima prijatan ukus pomorandže, bez glutena i laktoze.Delovanje: Vitamin K2 preventira formiranje arterijske kalcifikacije i poboljšava z..
2.209,68 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)