Apoteka Janković
Korpa

SWISS NATURE D.O.O

SWISS NATURE D.O.O
Curcumawell je klinički ispitan dodatak ishrani čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Kliničke studije na laboratorijskim životinjama su pokazale da kurkumin usporava nastanak Alcha..
2.915,88 RSD
Diabetwell je potpuno prirodni dijetetski preparat na bazi biljke Portusane. Kliničkim studijama dokazano je da Portusana svojim trostrukim mehanizmom utiče na nivo šećera u krvi, jer smanjuje apsorpciju glukoze iz creva u krvotok dajući duži osećaj sitosti i pomaže transportu glukoze u ćeliju. Port..
1.004,20 RSD
Diabetwell krem  je formula namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa. Diabetwell krem pruža efikasnu negu i utiče na mikro oštećenja nastala na suvoj i oštećenoj koži.  Delovanje: - Peptidni kompleks je sastavljen od odabranih amino kiselina koje se vez..
3.115,48 RSD
Liverwell je dodatak ishrani na bazi ekstrakata artičoke i silimarina koji prirodno obnavljaju i štite jetru. Podstiču protok žuči i podstiču varenje. Smanjuju nadutost, mučninu i bolove, smanjuju nivo holesterola. Štite jetru od toksičnog delovanja kod preteranog unosa alkohola ili lekova. Preporuč..
1.693,09 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)