Apoteka Janković
Korpa

HEALTH_AID

HEALTH_AID
Brend: HEALTH_AID
Betaimune je dodatak ishrani za jačanje imuniteta - jedinstvena i moćna kombinacija odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim I imunostimulatornim efektom. Način upotrebe: Odrasli i deca preko 14 godina jedna kapsula dnevno uz obrok.Sastav: U dve kapsule se nalazi: ..
3.116,87 RSD
Brend: HEALTH_AID
Brainvit je dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija - sadrži izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse i biljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju, memoriju i pažnju.Način upotrebe: Odrasli i deca preko 16 godina dve tab..
3.822,84 RSD
Brend: HEALTH_AID
Jedinstvena kombinacija tri antioksidansa: koenzima Q10, vitamina E i selena.Sastav: Jedna kapsula sadrži: 50 mg koenzima Q10 (dobijen prirodnom fermentacijom); 50mg vitamina E; 20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina; 80 μg selena.*Kod bolesti srca i krvnih sudova*Za sniženje holester..
1.291,25 RSD
Brend: HEALTH_AID
Haemovit plus su vitaminsko mineralni dodatak ishrani za odrasle za zdravu krvnu sliku - posebno formulisan da obezbedi neophodne hranljive materije potrebne za stvaranje zdravih krvnih ćelija. Namenjen osobama koje pate od nedostatka gvožđa: koristan je za žene koje imaju teške i obilne menstr..
2.761,23 RSD
Brend: HEALTH_AID
Livercare je dodatak ishrani namenjen za čišćenje i očuvanje zdravlja jetre. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju ekstrakata detoksikujućih biljaka kao što su čičak, maslačak, kurkuma i artičoka. Lipotropni faktori kao što su metionin, holin i inozitol takođe ulaze u sastav i pomažu u očuvanju zdravl..
3.240,75 RSD
Brend: HEALTH_AID
Neuroforte je dodatak ishrani koji pomaže balansu nervnog sistema. Sadrži bitne hranljive materije kao što su aminokiseline, vitamini, minerali i antioksidansi, koji pomažu u održavanju nervnog sistema i daju osećaj ravnoteže i blagostanja.Način upotrebe: Odrasli i deca preko 12 godina jedna tableta..
3.223,44 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)