Apoteka Janković
Korpa

Pontus Pharma

Colosal je dodatak ishrani na bazi buterne kiseline, fruktooligosaharida i živih kultura Bifidobacterium bifidum i Bifidobacterium lactis, koji se koristi kod bolesti i poremećaja poput sindroma iritabilnog creva, Kronove bolesti ili upale creva (divertikulitisa). Poboljšava simptome kao što su..
1.726,55 RSD 1.918,39 RSD
Effigerm Wound Wash je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zašti..
0,00 RSD
Irix Forte je umirujući i regenerišući sprej koji predstavlja prvu pomoć kod opekotina nakon sunčanja, manjih opekotina u domaćinstvu, ogrebotina, uboda komaraca i drugih insekata. Štiti, neguje i obnavlja kožu. Sa većim sadržajem aktivnih supstanci u odnosu na Irix sprej.* Savršen pratilac na plani..
1.763,01 RSD
Irix je umirujući i regenerišući sprej koji predstavlja prvu pomoć kod opekotina nakon sunčanja, manjih opekotina u domaćinstvu, ogrebotina, uboda komaraca i drugih insekata. Štiti, neguje i obnavlja kožu. * Savršen pratilac na planinarenju, na plaži, na odmoru, ali ima i zasluženo mesto u našoj kuć..
1.077,02 RSD
Proctosal rektalna krema je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
0,00 RSD
Proctosal rektalna mikroklizma je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravs..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)