Apoteka Janković
Korpa

OPTIMUS PHARMACEUTICALS

OPTIMUS PHARMACEUTICALS
Cytofem Control je dodatak ishrani prijatnog ukusa nara, koji se preporučuje svim osobama ženskog pola starijim od 12 godina koje imaju problem sa insulinskom rezistencijom IR, sindromom policističnih jajnika PCOS-om, infertilitetom, povećanom telesnom teženom. Takođe se preporučuje i zbog povećane ..
1.732,61 RSD
Femmabiotic je vaginalni probiotik, koji obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način ..
703,08 RSD 1.004,40 RSD
Femmabiotic je vaginalni probiotik, koji obnavlja vaginalnu floru, povećava broj laktobacila, reguliše vaginalni pH, sprečava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija. Vaginalnu floru čine ,,dobre“ bakterije – laktobacili, koji sprečavaju rast i razmnožavanje štetnih mikroorganizama i na taj način ..
1.265,54 RSD 1.807,92 RSD
Optimel melatonin je dodatak ishrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog da nastupi san - ostvaruje kvalitetan, odmarajući san tokom kojeg se organizam potpuno okrepi. Takođe omogućava osobama koje putuju kroz više od dve vremenske zone da se lakše prilagode lokalnom vremenu i prevaziđu „jet-..
2.624,40 RSD 2.916,00 RSD
OptiMel melatonin 2mg je dodatak ishrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog da nastupi san - ostvaruje kvalitetan, odmarajući san tokom kojeg se organizam potpuno okrepi. * Takođe omogućava osobama koje putuju kroz više od dve vremenske zone da se lakše prilagode lokalnom vremenu i prevaziđu..
724,46 RSD 804,96 RSD
Optimel Melatonin je dodatak ishrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog da nastupi san - ostvaruje kvalitetan, odmarajući san tokom kojeg se organizam potpuno okrepi. Takođe omogućava osobama koje putuju kroz više od dve vremenske zone da se lakše prilagode lokalnom vremenu i prevaziđu „jet-..
669,00 RSD 743,33 RSD
OptiSel selen je dodatak ishrani koji sadrži esencijalan mineral selen u dozi od 200 µg.Neophodan za pravilan rad mnogih enzimskih sistema i ulazi u sastav nekih aminokiselina. Pored toga, selen je moćan antioksidans i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Neophodan je mineral za normalno f..
1.159,92 RSD
Supramen je dodatak ishrani koji pojačava spermatogenezu (proizvodnju sperme) i održava odgovarajuće vrednosti parametara sperme. Sadrži kompleks biološki aktivnih supstanci sa mio-inozitolom, koji blagotvorno utiču na reproduktivno zdravlje muškaraca. Mio-inozitol ne samo da poboljšava hormonski pr..
3.248,64 RSD
ViDetril 2000IU je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D3 - utiče na skeletno-mišićni sistem, na imuni sistem i autoimune bolesti, na respiratorni sistem, na nervni sistem, na plodnost, lučenje insulina, učestvuje u regulisanju krvnog pritiska.* Nedostatak vitamina D kod dece dovodi do pojave rahiti..
972,00 RSD
ViDetril sprej 1000IU je praktičan dodatak ishrani koji sadrži uljani rastvor vitamina D3 - utiče na skeletno-mišićni sistem, na imuni sistem i autoimune bolesti, na respiratorni sistem, na nervni sistem, na plodnost, lučenje insulina, učestvuje u regulisanju krvnog pritiska.* Nedostatak vitamina D ..
894,24 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)