Apoteka Janković
Korpa

NOVALAC 2 400G

NOVALAC 2 400G
+ POKLON Portikla SUPER CENA
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
NOVALAC 2 400G

Novalac 2 je univerzalna mlečna formula namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost odojčeta.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dejstvo: Zadovoljava sve nutritivne potrebe deteta i obezbeđuju dužu sitost.

Namena: Preporučuje se odojčadi od 6.meseca pa do navršene prve godine života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju.

Primena: Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2. Jednu mericu rastvoriti u 30 ml vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Napomena: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Pakovanje: 400g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
929,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2993
Tagovi: novalac , 2 , 400g , novalac