Apoteka Janković
Korpa

NOVALAC 1 400G

NOVALAC 1 400G
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
NOVALAC 1 400G

Novalac 1 je univerzalna početna mlečna formula namenjena odojčadi od rođenja do 6. meseca života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost odojčeta.

Dejstvo: Zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta i obezbeđuju dužu sitost.

Namena: Preporučuje se odojčadi od rođenja do 6.meseca života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Primena: Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 1. Jednu mericu rastvoriti u 30 ml vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Napomena: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Pakovanje: 400g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
933,44 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2992
Tagovi: novalac , 1 , 400g , novalac