Apoteka Janković
Korpa

SOLGAR PRIRODNI BETA KAROTEN KAPSULE A60

SOLGAR PRIRODNI BETA KAROTEN KAPSULE A60
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
SOLGAR PRIRODNI BETA KAROTEN KAPSULE A60

Dijetetski proizvod koji  sadrži prirodne karotenoide iz alge Dunaliella salina, a pored alfa i beta-karotena, najznačajnijh provitamina vitamina A, sadrži i zeaksantin i kriptoksantin. Solgar Prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva usled uticaja slobodnih radikala. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka na način da povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u očuvanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfakaroten važan je za funkcionisanje imunološkog sistema i razvoja otpornosti na infekcije. Zajedno sa ostalim karotenoidima neophodan je za razvoj i očuvanje epitelnog tkiva i mukoznih membrana koje se nalaze u respiratornom sistemu. Epitelno tkivo čini mehaničku barijeru štetnim mikroorganizmima i ostalim spoljašnjim faktorima, čime direktno doprinosi zaštiti od infekcija i bolesti. Doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Karotenoidi imaju dokazanu  zaštitna uloga kod delovanja UV zraka i  zračenja okoline na oči te se  koriste se i kao zaštita protiv starosne makularne degeneracije.

Napomena:

Proizvod ne sadrži šećer, soli i skrob. 

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno, uz obrok

Sastav: Jedna kapsula sadrži: mešani karotenoidi iz prirodnog izvora 47 mg, beta-karoten 7 mg, alfa-karoten 331 mcg, ostali karotenoidi (kriptoksantin, zeaksantin, lutein) 188 mcg

Pakovanje: 60 kapsula

Posebne mere opreza: Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
2.379,52 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 7699
Tagovi: solgar , prirodni , beta , karoten , kapsule , a60 , vitamin , a