Apoteka Janković
Korpa

MINT PHARM

MINT Pharm

Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutos..
369,62 RSD
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost.&nb..
197,40 RSD
Brend: MINT PHARM
CALMID je jedinstvena kombinacija neuroaktivnih komponenti GABA-e i 5-HTP-a koje, uz podršku odabranih minerala i i vitamina (cink i vitamin B6), doprinose:- pravilnom funkcionisanju nervnog sistema- smanjenju stresa, umora i iscrpljenosti- psihofizičkom balansu i zdravom spavanju- regulisanju teles..
1.402,96 RSD
Brend: MINT PHARM
NICE marine collagen sadrži 5g hidrolizovanog ribljeg kolagena u vidu patentirane formule Naticol®, uz dodatak nutrijenata (Vitamin C, Vitamin E, bakar i cink) i na osnovu kliničkih studija nakon svakodnevne primene u period od  8 nedelja podstiče regeneraciju kože, smanjuje pojavu bora i pobol..
2.053,44 RSD
Brend: MINT PHARM
VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT je jedinstven dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina B12, Vitamina C, folata i laktoferina. Namenjen je osobama sa smanjenim nivoom gvožđa, sa povećanom potrebom za unosom gvožđa kao što su trudnice, dojilje, žene u reproduktivnom periodu, žene sa obilnim menstrualn..
1.788,48 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)