Apoteka Janković
Korpa

MINT PHARM

MINT Pharm

Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutos..
522,29 RSD
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost.&nb..
254,45 RSD
Brend: MINT PHARM
CALMID je jedinstvena kombinacija neuroaktivnih komponenti GABA-e i 5-HTP-a koje, uz podršku odabranih minerala i i vitamina (cink i vitamin B6), doprinose:- pravilnom funkcionisanju nervnog sistema- smanjenju stresa, umora i iscrpljenosti- psihofizičkom balansu i zdravom spavanju- regulisanju teles..
1.387,71 RSD
Brend: MINT PHARM
Nice marine collagen kesice 1+1 GRATIS   NICE marine collagen sadrži 5g hidrolizovanog ribljeg kolagena u vidu patentirane formule Naticol®, uz dodatak nutrijenata (Vitamin C, Vitamin E, bakar i cink) i na osnovu kliničkih studija nakon svakodnevne primene u period od  8 nedelja podst..
1.949,90 RSD
Brend: MINT PHARM
NICE marine collagen sadrži 5g hidrolizovanog ribljeg kolagena u vidu patentirane formule Naticol®, uz dodatak nutrijenata (Vitamin C, Vitamin E, bakar i cink) i na osnovu kliničkih studija nakon svakodnevne primene u period od  8 nedelja podstiče regeneraciju kože, smanjuje pojavu bora i pobol..
2.075,76 RSD
Brend: MINT PHARM
Nice Marine Collagen je dodatak ishrani prijatnog voćnog ukusa sa ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima B7, C i E, namenjen za redukciju bora i regeneraciju kože, kose i noktiju.* Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I male molekulske mase ima bolju apsorpciju u odnosu na os..
1.740,96 RSD
Brend: MINT PHARM
Unflu BRONCHI je dodatak ishrani koji doprinosi otklanjanju tegoba kod produktivnog kašlja. Sinergističkim delovanjem komponenata preparata postiže se blagotvorno delovanje na sluzokožu grla i gornjih disajnih puteva, razlaganje sekreta i olakšano iskašljavanje.* Pelargonium sidoides, biljka poznata..
528,98 RSD
Brend: MINT PHARM
Unflu IMMUNO je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema kod dece i odraslih. Preporučuje se kod pada imuniteta, kod umora i iscrpljenosti, za povećanje energije. Takođe se može koristiti preventivno, u cilju održavanja imunog sistema. * Pelargonium sidoides,..
1.607,04 RSD
Brend: MINT PHARM
Unflu je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih. * Preporučuje se kod prvih simptoma prehlade, gripa i infekcija gornjih partija respiratornog trakta.* Može se primenjivati uz antibiotsku i drugu terapiju.- Pelargonium sidoides (A..
386,57 RSD
Brend: MINT PHARM
Unflu KIDS je tečni dodatak ishrani za decu uzrasta iznad 3 godine i odrasle, sa cinkom i ekstraktima korena pelargonijuma (afričke muškatle), ploda zove i ploda acerole sa vitaminom C, namenjen imunitetu i respiratornom zdravlju. * Pelargonijum doprinosi respiratornom zdravlju. * Vitamin C, cink i ..
781,63 RSD
Brend: MINT PHARM
VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT je jedinstven dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina B12, Vitamina C, folata i laktoferina. Namenjen je osobama sa smanjenim nivoom gvožđa, sa povećanom potrebom za unosom gvožđa kao što su trudnice, dojilje, žene u reproduktivnom periodu, žene sa obilnim menstrualn..
1.769,04 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)