Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON JOINT RELIEF KAPLETE A60

JAMIESON JOINT RELIEF KAPLETE A60
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
JAMIESON JOINT RELIEF KAPLETE A60

Joint Relief je dodatak ishrani koji se preporučuje za bolove i ukočenost u zglobovima, smanjuje potrebu za antireumaticima i poboljšava svakodnevno funkcionisanje.

* Prirodno rešenje za oslobađanje od bola u zglobovima uz pomoć patentiranog Meriva® kompleksa sa kurkuminom i ekstraktom đumbira i tamjana.

* Meriva® je patentirana formulacija kurkumina svetski renomiranog proizvođača Indene – najispitivaniji ekstrakt kurkume sa preko 30 objavljenih kliničkih studija koje uključuju preko 2000 ispitanika. Studije Meriva® kompleksa dokazuju snažan antiinflamatorni efekat na hronično zapaljenje koje je odgovorno za oboljenja kostiju i zglobova.

Primena:

- kod osteoartritisa,

- kod reumatoidnog artritisa,

- kod sportista i rekreativnih vežbača za zaštitu zglobova i mišića.

Način upotrebe: 2 kaplete dnevno

Sastav: Meriva® kurkumin fitozom kompleks (Curcuma longa, L. sprašeni rizom, soja-lecitin kompleks) 1000 mg, Đumbir (rizom, Zingiber officinale) 20 mg, Tamjan (cela biljka, Boswellia serrata) 20 mg

Napomena: Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, trudnicama, dojiljama i osobama na terapiji antikoagulantnim lekovima. Upotreba proizvoda je kontraindikovana kod osoba sa opstrukcijom žučnih puteva i oboljenjima jetre. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Pakovanje: 60 kapleta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
3.531,14 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 70289