Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON RESVERATROL KAPSULE A30

JAMIESON RESVERATROL KAPSULE A30
JAMIESON RESVERATROL KAPSULE A30

Resveratrol je dodatak ishrani na bazi ekstrakta crvenog vina i semena grožđa, koji predstavlja izvor resveratrola i oligomernih proantocijanidina. U jednoj kapsuli sadrži resveratrol u ekvivalentnoj dozi kao 6 čaša crnog vina, a bez štetnih efekata alkohola i suvišnih kalorija.

* Sadrži kombinaciju dve ekskluzivne komponente: Leucoselect™ Phytosome® (proantocijanidini iz semena grožđa) i Resveravine® (resveratrol iz semena grožđa).

* Preporučuje se za univerzalni antioksidativni i anti-aging efekat, kao i za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, kancera, i balansiranje nivoa polnih hormona.

* Neutrališe slobodne radikale odgovorne za oštećenja i starenje ćelija.

- Istraživanja potvrđuju njegovo dejstvo na prevenciju nastanka različitih oboljenja, prvenstveno srca i krvnih sudova. Resveratrol je zaslužan za tzv. „francuski paradoks”, pojavu da Francuzi ređe oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti, zahvaljujući činjenici da konzumiraju veće količine crnog vina.

* Ne sadrži so, šećer, skrob, gluten, laktozu, veštačke boje, ukuse i konzervanse.

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina 1 kapsulu, 1-3 puta dnevno.

Sastav: Resveravin® Ekstrakt vinove loze  50mg (Vitis Vinifera L. – Vino) od čega trans-resveratrol 3mg, Leucoselect Phytosome® ekstrakt semena grožđa 100mg sa oligomernim proantocijanidinima - fosfatidilholin kompleks (Vitis Vinifera L. seme, Glycine max.L.seme) *standardizovan kompleks sa 8,25mg oligomernih proantocijanidina

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.742,90 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 70291