Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON DIGESTIVE ENZYMES KAPLETE A90

JAMIESON DIGESTIVE ENZYMES KAPLETE A90
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
JAMIESON DIGESTIVE ENZYMES KAPLETE A90

Digestive Enzymes je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju enzima biljnog porekla namenjen kao podrška zdravom varenju proteina, masti, ugljenih hidrata, vlakana, celuloze i mlečnih proizvoda.

* Jedinstvena formula koja sadrži alfa-amilazu, bromelain, celulazu, laktazu, lipazu i papain dobijena je samo iz biljnih izvora i mikroorganizama pa je pogodna i za vegetarijance.

* Ne sadrži so, gluten, laktozu, veštačke boje i konzervanse.

Primena:

- nakon obilnijih obroka,

– kod nadutosti,

– kod alergija i netolerancije na hranu,

– kod osoba

- kod osoba sa lošim navikama u ishrani,

– kod neuhranjenosti.

Način upotrebe: Odrasli 1 do 3 kaplete dnevno uz obrok.

Sastav: Alfa-amilaza (Aspergillus oryzae) 50 mg, Bromelain (Ananas comosus) 30 mg, Celulaza (Trichoderma longibrachiatum) 15 mg, Laktaza (Aspergillus niger) 30 mg, Lipaza (Aspergillus niger) 30 mg, Papain (Carica papaya) 50 mg

Napomena: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe konsultujte Vašeg lekara: ukoliko ste trudni ili dojite, imate dijabetes, gastrointestinalne lezije/ulcere, ukoliko koristite antikoagulanse, antiinflamatorne lekove ili antibiotike ili ukoliko treba da idete na operaciju, ako ste alergični na lateks ili na namirnice (kao što su avokado, banana, kesten, passion fruit, smokva, dinja, mango, kivi, ananas, breskva ili paradajz). U slučaju glavobolje, gorušice, nadutosti, mučnine, povraćanja, dijareje ili preosetljivosti/alergije prekinite sa upotrebom i javite se lekaru. Ukoliko simptomi ne prestaju ili se pogoršaju, prekinite sa upotrebom i posavetujte se sa lekarom.

Pakovanje: 90 kapleta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.558,25 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 70290