Apoteka Janković
Korpa

Dacom Pharma

Dacom Pharma
Brend: Dacom Pharma
HYALFIT  je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Delovanje: mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance...
891,00 RSD 990,00 RSD
Brend: Dacom Pharma
HYALFIT  je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Delovanje: mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da se bolje apsorbuju aktivne supstance.Preparat..
486,00 RSD 540,00 RSD
Brend: Dacom Pharma
HYALFIT  je preparat sa efektom zagrevanja namenjen za masažu, koji otklanja bol kod reumatkih oboljenja, artritisa, bolova u vratu i leđima, išijasa, lumbaga, sportskih povreda, Način upotrebe: naneti 1-3 puta na dan i temeljno umasiratiSastav:  kapsaicin, ekstrakt korena biljke gavez,..
891,00 RSD 990,00 RSD
Brend: Dacom Pharma
HYALFIT je dodatak ishrani koji brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prvi terapijki efekat se postiže nakon samo 7 dana upotrebe. Preporučuje se kod osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena, kuka, šake i stopala, reumatoiodnog artri..
2.581,88 RSD 2.868,75 RSD
Brend: Dacom Pharma
VITAMIN D3 + K2 je dodatak ishrani koji se preporučuje kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze, za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma, kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma, kod osoba sa bolovima u zglobovima, kod osoba na terapiji kortik..
1.263,60 RSD
Brend: Dacom Pharma
VITAMIN D3 2000 I.U. je dodatak ishrani koji povoljno deluje na mišićno skeletni sistem, nervni sistem - depresiju, pokazuje imunomodulatorno dejstvo i ima pozitive uticaje na imflamatorne bolesti, ima antihipertenzivno dejstvo,  smanjuje  učestalost dijabetesa i indirektno deluje protekti..
772,20 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)