Apoteka Janković
Korpa

ULMO DOO

ULMO DOO
Brend: ULMO DOO
Nevitil krem blagotvorno deluje na vraćanje prirodne boje kože na mestima gde su se pojavile bele mrlje. Nevitil biljna krema ne sadrži kortikosteroide ni druge hemikalije i svi sastojci se uzimaju iz prirode. Mogu je koristiti odrasli i deca. Mogu je koristiti trudnice i dojilje. Ne oštećuje kožu k..
1.652,40 RSD
Brend: ULMO DOO
Papiloma krema uklanja kondilome, a rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana, u najvećem broju slučajeva. Bezbedna i za primenu kod trudnica i dojilja. Krema je potpuno prirodna, tretman bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka. Biljni sastojci prodiru do korena bradavica i snažno dejstvuju..
1.774,80 RSD
Brend: ULMO DOO
Papiloma vaginalete za intimnu higijenu i uklanjanje unutrašnjih kondiloma u cervikalnom kanalu i anusu. Papiloma vaginalete su potpuno prirodan preparat koji deluje lokalno, otpuštajući snažne lekovite supstance sa jakim dejstvom na virus (HPV). Od prvog tretmana kondilomi se smanjuju i postepeno n..
850,68 RSD
Brend: ULMO DOO
Unimel krema sadrži jedinstvenu biljnu formulu od 13 biljaka širokog polja delovanja bez štetnih efekata. Blagotvorno deluje kod raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, crvenilo lica (rozacea), herpes i dr. Jedinstvena biljna formula, širokog polja delovanja, daje ..
1.346,40 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)