Apoteka Janković
Korpa

MULTIVITA

MULTIVITA
Brend: MULTIVITA
Multivita 9 vitamina sa ukusom limuna je dodatak ishrani koji je praktično i ukusno osveženje za svaki trenutak, a istovremeno doprinosi funkciji imuniteta i dopunjuje dnevnu dozu vitamina za stvaranje energije i pobeđuje iscrpljenost i umor. Način upotrebe: 1 tabletu rastopiti u čaši (2 d..
179,88 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita 9 vitamina sa ukusom narandže i manga je dodatak ishrani koji je praktično i ukusno osveženje za svaki trenutak, a istovremeno doprinosi funkciji imuniteta i dopunjuje dnevnu dozu vitamina za stvaranje energije i pobeđuje iscrpljenost i umor. Način upotrebe: 1 tabletu rastopiti u čaši..
187,39 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita Kalcijum Plus sa ukusom limuna i trešnje je dodatak ishrani koji sadrži sve potrebno za zdrave kosti i zube u jednom osvežavajućem napitku.Način upotrebe: 1 šumeću tabletu rastopiti u čaši (2,5 dl) vode i popiti. Odraslima se preporučuje 1 šumeća tableta dnevno.Sastav: Kalci..
187,39 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita magnezijum je dodatak ishrani koji je istovremeno osvežavajući napitak i dodatak ishrani za dopunu dnevne doze magnezijuma! Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Magnezijum doprinosi smanjenju umora i iscrplje..
235,87 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita Vitamin C je dodatak ishrani sa ukusom narandže i mandarine koji se koristi kao osvežavajući i ukusan napitak bogat vitaminom C za imunitet.Način upotrebe: 1 šumeću tabletu rastopiti u čaši (2,5 dl) vode. Odraslima se preporučuje 1 šumeća tableta dnevno.Sastav: 250mgPakovanje: 20 šume..
182,93 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)