Apoteka Janković
Korpa

Manuka med

Brend: Manuka med
Manuka med UMF10+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Manuka med s UMF faktorom 10+ ima isto antibakte..
4.100,05 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF15+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Manuka med s UMF faktorom 15+ ima isto antibakterijsk..
6.200,00 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF20+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Primena Manuka meda UMF20+:- atopijski i ostale vrste..
9.900,00 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF5+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Primena Manuka meda UMF5+:- atopijski i ostale vrste d..
3.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)