Apoteka Janković
Korpa

ZHEIJANG CONBA PHARM

ZHEIJANG CONBA PHARM
Conprosta Forte je dodatak ishrani namenjen očuvanju i normalnom funkcionisanju prostate. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulaz..
1.027,30 RSD
Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji se preporučuje muškarcima posle četrdesete godine preventivno za normalno funkcionisanje prostate. Primena:- kod prerane ili bolne ejakulacije- kod smanjenja libida- kod slabe erekcije izazvane bolešću prostate- kod akutnog nebakter..
546,48 RSD
Hemor-M ili mošusna mast je mast koja ublažava tegobe kod hemoroida. Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem. Potvrđeno je i pozitivno dejstvo Hemor-M masti u tretmanu fisura, perianalnih ekcema i analnog svraba.Na..
451,01 RSD
Liofilizovani matični mleč je dodatak ishrani koji stimuliše imuni sistem i poseduje snažno antioksidativno delovanje. Može značajno da pomogne ljudima koji su izloženi radio i hemioterapiji. Anaboličko i regenerativno dejstvo matičnog mleča može na veoma koristan način da se upotrebi kod osoba sa p..
526,18 RSD
Regulex je dijetetski suplement koji je naročito podoban za pacijente u predijabetesu,  kod početnih oblika ove bolesti, gde se može koristiti i kao jedini preparat koji će regulisati nivo šećera i ujedno protektivno delovati na sam pankreas. Kod obolelih od dijabetesa, Regulex se koristi kao d..
939,60 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)