Apoteka Janković
Korpa

ZHEIJANG CONBA PHARM

ZHEIJANG CONBA PHARM
Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji se preporučuje muškarcima posle četrdesete godine preventivno za normalno funkcionisanje prostate. Primena:- kod prerane ili bolne ejakulacije- kod smanjenja libida- kod slabe erekcije izazvane bolešću prostate- kod akutnog nebakter..
563,76 RSD
Conprosta Forte je dodatak ishrani namenjen očuvanju i normalnom funkcionisanju prostate. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulaz..
1.027,30 RSD
Hemor-M ili mošusna mast je mast koja ublažava tegobe kod hemoroida. Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem. Potvrđeno je i pozitivno dejstvo Hemor-M masti u tretmanu fisura, perianalnih ekcema i analnog svraba.Na..
451,01 RSD
Liofilizovani matični mleč je dodatak ishrani koji stimuliše imuni sistem i poseduje snažno antioksidativno delovanje. Može značajno da pomogne ljudima koji su izloženi radio i hemioterapiji. Anaboličko i regenerativno dejstvo matičnog mleča može na veoma koristan način da se upotrebi kod osoba sa p..
526,18 RSD
Regulex je dijetetski suplement koji je naročito podoban za pacijente u predijabetesu,  kod početnih oblika ove bolesti, gde se može koristiti i kao jedini preparat koji će regulisati nivo šećera i ujedno protektivno delovati na sam pankreas. Kod obolelih od dijabetesa, Regulex se koristi kao d..
939,60 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)