Apoteka Janković
Korpa

DIV LEK

DIV LEK
Brend: DIV LEK
DIVIT Immuno je dodatak ishrani koji sadrži vitamin C, cink, bakar, selen i beta – glukan (β-glukan), a namenjen je:* kod hroničnog umora* kod ishrane zasnovane na visoko prerađenim namirnicama (ishrana nedostatna u vitaminu C, cinku, bakru, selenu i dijetnim vlaknima)* kod dugotrajne izloženosti za..
1.357,52 RSD
Brend: DIV LEK
Kamadiv je dodatak ishrani koji sadrži balans vitamina i minerala koji su odlični za prevenciju osteoporoze ili kao dopuna terapiji za osteoporozu.* Za održavanje zdravlja kostiju* Preventivno, u cilju smanjenja rizika od preloma i osteoporoze* Za zdrave i jake zube* Radi pospešivanja procesa apsorp..
747,00 RSD
Brend: DIV LEK
Magma gaba forte sadrži Gama amino buternu kiselinu koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Delovanje:-Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu-Poboljšava kvalitet mišljenja i ..
1.278,72 RSD
Brend: DIV LEK
Magma gaba sadrži Gama amino buternu kiselinu koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Delovanje:-Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu-Poboljšava kvalitet mišljenja i pamćen..
671,33 RSD
Brend: DIV LEK
MAGMA MIR je 100% prirodan preparat sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost.Namena:-kod osoba izložene stresu-kod nesanica i razdražljivosti-kod problema sa koncentracijom  i pamćenjem-kod srčanih tegobaNačin upotrebe: -Za ublažavanje stresnih situacija 1-2 kapsule dnevno pre jela-Za post..
483,51 RSD
Brend: DIV LEK
Magma neuro je dodatak ishrani za zdrave nervne ćelije. Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem. Povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije.Vitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom pomaže u stvaranju crvenih krvnih zrnaca a..
805,85 RSD
Brend: DIV LEK
Magma Sleep je dodatak ishrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Doprinosi i ublažavanju subjektivnih osećaja povezanih sa promenom vremenskih zona pri putovanju avionom.* Preporučuje se kod nesanice, poremećaja spavanja usled rada u noćnim smenama, jat lag-aNačin upotrebe: Odra..
570,87 RSD
Brend: DIV LEK
Magnareal H2 sadrži bioaktivni molekularni vodonik, magnezijum i vitamin C.Delovanje:-povećava opštu izdržljivost i otpornost organizma-olakšava fizički i umni napor-poboljšava opšte zdravstveno stanje-usporava starenje-pozitivno utiče na kožuNačin upotrebe: 2 kesice dnevnoPakovanje: 30 kesica..
1.837,84 RSD
Brend: DIV LEK
Serazyn forte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptazu jačine 240.000 IU - snažan enzim sa proteolitičkim dejstvom.Primena:  - Hirurška stanja: Postoperativni otoci i krvni podlivi, remisija otoka nakon hirurškog šivenja, uspostavljanje drenaže tkiva, olakšanje iskašljavanja post a..
1.731,60 RSD
Brend: DIV LEK
Serazyn sadrži snažan enzim sa proteolitičkim dejstvom. Ublažava bol, ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma i smanjuje upalne procese.Prirodna alternativa nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, bez neželjenih dejstava.Namena:-kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja po..
699,30 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)