Apoteka Janković
Korpa

DIV LEK

DIV LEK
Brend: DIV LEK
Magma gaba forte sadrži Gama amino buternu kiselinu koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Delovanje:-Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu-Poboljšava kvalitet mišljenja i ..
1.340,93 RSD
Brend: DIV LEK
Magma gaba sadrži Gama amino buternu kiselinu koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Delovanje:-Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu-Poboljšava kvalitet mišljenja i pamćen..
684,03 RSD
Brend: DIV LEK
MAGMA MIR je 100% prirodan preparat sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost.Namena:-kod osoba izložene stresu-kod nesanica i razdražljivosti-kod problema sa koncentracijom  i pamćenjem-kod srčanih tegobaNačin upotrebe: -Za ublažavanje stresnih situacija 1-2 kapsule dnevno pre jela-Za post..
444,31 RSD
Brend: DIV LEK
Magma neuro je dodatak ishrani za zdrave nervne ćelije. Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem. Povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije.Vitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom pomaže u stvaranju crvenih krvnih zrnaca a..
746,46 RSD
Brend: DIV LEK
Magnareal H2 sadrži bioaktivni molekularni vodonik, magnezijum i vitamin C.Delovanje:-povećava opštu izdržljivost i otpornost organizma-olakšava fizički i umni napor-poboljšava opšte zdravstveno stanje-usporava starenje-pozitivno utiče na kožuNačin upotrebe: 2 kesice dnevnoPakovanje: 30 kesica..
1.837,83 RSD
Brend: DIV LEK
Serazyn sadrži snažan enzim sa proteolitičkim dejstvom. Ublažava bol, ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma i smanjuje upalne procese.Prirodna alternativa nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, bez neželjenih dejstava.Namena:-kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja po..
706,86 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)