Apoteka Janković
Korpa

Stres, depresija, nesanica

Stres, depresija, nesanica
Brend: MaxMedica
B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12, folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije, dok vitamin B12 pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca i učestvuje u procesima prenosa nervnog impulsa.Namena: -za ..
673,06 RSD
Brend: MaxMedica
Magbet kapsule su formulisane na bazi magnezijuma i vitamina B kompleksa. Primena u cilju: -doprinosa normalnoj funkciji mišića i srca-pravilnom funkcionisanju nervnog sistema-smanjenju umora i iscrpljenosti-ublažavanju grčeva i bolova u mišićima-pravilnoj funkciji imunološkog sistema-zaštiti ćelija..
401,47 RSD
Brend: MaxMedica
Multi B complex tablete sadže optimalan odnos vitamina B kompleksa (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12). Ovi hidrosolubilni vitamini učestvuju u metabolizmu proteina, masti i ugljenih hidrata i produkciji energije, koja je neophodna za normalno funkcionisanje svake ćelije u organizmu.Namena: -za pravi..
255,05 RSD
Brend: MaxMedica
Omega Vite kapsule su dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama,cinkom i vitaminom E.Delovanje: EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina,ugljenih hidrata,metabolizmu vitamina..
690,77 RSD
Brend: MaxMedica
Pro Nerv Forte je dodatak ishrani koji ublažava napetost, nervozu, nemir i stres i poboljšava raspoloženje. Prozvod doprinosi opuštanju, ne sadrži psihoaktivne sastojke i ne dovodi do pojave zavisnosti ili rezistencije. Delovanje: - Valerijana doprinosi opuštanju, očuvanju mentalnog balansa u slučaj..
868,32 RSD
Brend: MaxMedica
Pro Nerv kapsule su formulisane na bazi ekstrakata lista matičnjaka, korena valerijane i ploda gloga. Sinergističkim efektom ovi biljni ekstrakti dovode do opuštanja nervnog sistema i mišića, omogućavaju lakše nastupanje sna koji traje duže i nije isprekidan.Namena:- kod stresa, napetosti i nervoze-..
377,86 RSD
Brend: MaxMedica
Pro Nerv Sleep je dodatak ishrani koji omogućava lakše i brže nastupanje sna i poboljšanje njegovog kvaliteta. Pro Nerv Sleep pomaže i kod Jet lag sindroma koji je povezan sa promenom vremenskih zona pri putovanju avionom.Delovanje: - Pasiflora doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj fun..
842,40 RSD
Brend: E.S.I.
Melatonin Activ sa valerijanom -Pomaže uspavljivanje kod nesanice i održava san kod osoba koje se bude u toku noći-Pomaže kod Jet-lega i kod osoba koje nemaju ritam spavanja zbog smenskog i noćnog  rada-Ima blago sedativno dejstvoPored uticaja na uspavljivanje, istraživanja pokazuju da mela..
607,42 RSD 759,28 RSD
Brend: E.S.I.
Melatonin Pura sprej je praktičan dodatak ishrani na bazi melatonina, koji pomaže u smanjenju vremena potrebnog da se zaspi i ublažava efekte jet lag-a. Formulacija sublingvalnog spreja je praktična, laka za doziranje i garantuje brzu apsorpciju. Ima osvežavajuću aromu nane.Pogodno za vegane. Način ..
389,38 RSD 486,72 RSD
Brend: E.S.I.
Melatonin je supstanca koju organizam prirodno proizvodi tokom noći i koja  olakšava  uspavljivanje i omogućava čvršći san. Lučenje melatonina se tokom godina smanjuje i nakon 45. godine počinje značajno da opada. Upravo iz tog razloga, starije osobe često imaju problem sa nesanicom. Manja..
467,26 RSD 584,07 RSD
Brend: INPHARM
MeVit B12 1000 je dodatak ishrani sa 1000 mcg B12 vitamina u jednoj sublingvalnoj tableti, koji doprinosi normalnom funkionisanju nervnog sistema, i normalnoj psihološkoj funkciji. Bez šećera, pogodan za obolele od dijabetesa, ukusa maline.Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina, 1 table..
855,36 RSD
Mirišljava morska so antistress lavanda - Mirišljava morska so sa etarskim uljem lavande za smirenje, opuštanje i oslobađanje od stresa i napetosti. Izrazito relaksira i dovodi organizam u opšte stanje ravnoteže.    Pakovanje: 500g..
424,79 RSD
Prikazuje se 73 do 84 od 126 (11 strana)