Apoteka Janković
Korpa

Stres, depresija, nesanica

Stres, depresija, nesanica
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod  koji sadrži visoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku najviše apsorpcije.  Magnezijum učestvuje u nizu enzimskih procesa, stvaranju energije (ATP), transportu glukoze u ćelije, neuromuskularnom prenosu nadražaja i metabolizmu kalcijuma. Važan j..
2.184,15 RSD
Brend: SOLGAR
Ovaj Solgarov dijetetski suplement je prikladna i isplativa kombinacija. Za energiju, protiv umora i iscrpljenosti. Za normalnu funkciju mišića. Sadrži magnezijum koji doprinosi održavanju zdravlja kostiju, zuba, kao i normalnoj funkciji mišića. Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psiholo..
1.591,05 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski preparat sa aktivnim oblikom koenzima vitamina B12. Dok telo može lako apsorbovati kobalamine, mora ih dalje pretvoriti u metabolički aktivni oblik metilkobalamin.  U ovom proizvodu, vitamin B12 je u  biološki  identičnom dominantnom i aktivnom obliku u telu, drugi..
1.742,64 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski suplement  koji sadrži prečišćeni i standardizovani koncentrat ribljeg ulja u dozi od 1200 mg s dvostruko većom koncentracijom EPA (360 mg) i DHA (240 mg) u optimalnom odnosu. Proizvod je dobijen posebnim postupkom hladnog ceđenja i molekularne destilacije, a rezultat toga je riblje ..
2.387,40 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod Solgara gde se  Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju  iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije. Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečisto..
2.234,08 RSD
Brend: SOLGAR
Izuzetna, nagrađivana, snažna, dobro izbalansirana formulacija dijetetskog proizvoda za posebne medicinske namene s B vitaminima i heliranim mineralima, za potrebe ishrane kod osoba sa neurološkim oboljenjima ili drugim stanjima koja su posledica deficita vitamina B grupe. Ta bogata formula izu..
2.080,73 RSD
Brend: SOLGAR
Izuzetna, nagrađivana, snažna, dobro izbalansirana formulacija dijetetskog proizvoda za posebne medicinske namene s B vitaminima i heliranim mineralima, za potrebe ishrane kod osoba sa neurološkim oboljenjima ili drugim stanjima koja su posledica deficita vitamina B grupe. Ta bogata formula izuzetno..
4.003,86 RSD
Brend: SOLGAR
Solgar Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega je dodatak ishrani sa ribljim uljem (izvorom omega masnih kiselina) i vitaminom D.- Omega-3 masne kiseline EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca pri čemu se koristan efekat postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA.- Vitamin D doprinosi normalnoj apsor..
4.938,54 RSD
Brend: ABELA PHARM
Tensilen® doprinosi boljem raspoloženju, prevazilaženju tegoba anksioznosti, tuge, bezvoljnosti i hroničnog stresa. Sadrži aminokiselinu SAMe i kompleks vitamina B koji utiču na sintezu serotonina, dopamina i noradrenalina, čija je uloga u tretmanu blage do umerene depresije poznata. SAMe u Tensilen..
832,05 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA B KOMPLEX SA VITAMINOM C KAPSULE - Aktivni sastojci sa Magnifood kompleksom predstavlja najdelotvorniji B kompleks za vaš organizam.Delovanje: -Smanjuje umor i iscrpljenost-Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji-Utiče na delovanje nervnog sistema-Povoljno deluje na imunite..
1.555,02 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA MAGNEZIJUM BISGLICINAT 100MG KAPSULE - Magnezijum je jedan od minerala neophodnih za mnogobrojne fiziološke procese u ljudskom organizmu. U organizmu se nalazi u kostima i serumu, učestvuje u nizu enzimskih procesa, stvaranju energije, transportu glukoze u ćelije i neuromuskularnom pr..
2.381,94 RSD
Brend: TERRA NOVA
Omega 3-6-7-9 ulje je dobijeno hladnim presovanjem 7 različitih biljaka. Sve masne kiseline i ulja su u izvornom tečnom obliku. Ova ulja obezbeđuju idealan odnos omega 3-6-7-9 masnih kiselina. Preporučuje se za dobar vid, zdravu kožu i održavanje moždanih funkcija. Organski sertifikat GB-ORG05 Bez ..
3.207,60 RSD
Prikazuje se 109 do 120 od 126 (11 strana)